13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

mataBB

podla mna si treba uvedomit jednu vec....vela ludi priberie po diete preto, pretoze zacne jest opat rovnako ako pred dietou...
my, co ocividne nejaky ten problem s vahou a s priberanim mame, nemozeme prejst na take stravovanie ako predtym, ked sme sa tak vyzrali...treba prejst na racionalne stravovanie, ziadne sladke, mastne atd, vela celozrnnych veci, vela cvicit atd bla bla a vtedy nepriberieme ani po diete..moj nazor..mozno niekto nebude suhlasit ale u mna to tak funguje

Lutska

Ja som tiez za radikalny pristup na zaciatku....schudnut trosku viac a potom papkat zdravo a chudnut pomaly. Ale to prve nakopnutie musi byt motivacne. Ak pri tejto dietke schudnem rychlo nejake tie kilecka, tak budem pokracovat pomalsim chudnutim. Verim ze sa nam to podari. :-)

Muška

Urcite to vyjde. Sice su nazory, ze to rozhodi organizmus, ale co v dnesnej dobe nie? Ja mam od septembra zdravu vyvazenu stravu, cvicim aspon 4 krat do tyzdna a dodnes som schudla 3 kila:-(
No niekedy sa treba asi zatat. Ja som raz schudla s kapustovou polievkou za 14 dni 9 kg a nenabrala som to naspat. Drzala som 65. Pribrala som hodne po porode, este viac po kojeni (15mesiacov). No chutilo mi :-))

Lutska

tiez ma napadlo ze kava s mliekom nemoze uskodit....dam si ju teraz namiesto mliecka o desiatej :-) (ja zijem v londyne tak mam o hodinku menej) :-)
rano som sa vazila a mam 71 kg....takze mam z coho chudnut, dufam ze sa mi podari zopar kileciek zhodit. Nikdy som taka nebola ale pocas tehotenstva a kojenia som pribrala okolo 20 kil a neviem sa ich zbavit :-(

mataBB

lutska ja pijem aj kavu...ale samozrejme bez cukru...ja to robim tak ze napr rano si dam miesto mlieka kavu bez cukru s vela mliekom...zatial to nikdy nevadilo, ja som tuto dietu drzala uz viackrat

ja som vzdy s touto dietou schudla celkom doast..samozrejme zavisi od pociatocnej vahy...niekedy som pribrala az po nejakom roku, ked som zacala zas zrat a to doslova..

ververeka

baby, drzim vam palce.
nechcem do vas rypat, len mam kamsoky co drzali dietu a teraz ked spolu ideme do toho "jeme 5x denne" plus obcasne cvicenie, ja ktora som nedietovala som dala za mesiac dole 5kg a niektore baby ani za tri mesiace kg. a boli to presne tie ktore si spomalili metabolizmus dietami :(
drzim vam palce nech sa rozhodnete pre ci proti.

Lutska

A pravidlo: VYDRZAT!!!!
Vela stastia a pis ako sa ti dari :-)
Ja mam ranne mliecko za sebou, tesim sa na to dalsie.
Len mam otazocku, nevie niekto ci mozem aspon ciernu kavu?