Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam veľky problem s akne

pista86

Ja mam problemi z akne uz asi od 13 rokov, v sucasnosti mam 21 a stale to nemizne :(
jedine co mi pomahalo bol akneroxid 5, ale to mi predpisala kozna ktora raz zastupovala a moja mi ho odmieta predpisat a dava mi kadejake blbosti co zial vobec nezaberaju :(

maburka

no ja ti mozem poradit len tolko, sestra mala problem s akne a velky a je to ako pre koho mozńo aj nechutne ale rannym mocom si to potierala a teraz ma taku tvar ako decka prdelka, mala uz dost zjazvene lica od toho a teda fakt pomohlo jej to, A TO SI NEROBIM SRANDU

pyrana

Mal by si navstivit koznu doktorku.ja som bola u nej uz ako doma.
Momentalne pouzivam Manhattan Clearface,vsetko z tejto kozmetickej rady a je to super.

somtoja

ahoj vsetkym co maju problemy s akne!! aj ja som ich mala....od mala az do 13...teraz mam 13 :Dco som pouzivala tak to tu nebudem pisat bo toloko by sa vam nechclo citat....skratka pomohli mi tieto veci 1.-zacala som sa mat rada....lebo vsetko je v hormonoch 2.-pouzivala som kazdy vecer olivovy panensky olej virginia znacka tesco :D fakt!! 3.-sla som do dmky a kupila som si malu vecicku ....vola sa to clean+clear....plet to cisti uplne do hlbky a tak zmiznu aj vyrazky 3.-kupila som si veci aspon tri ktore boli naozaj drahe ale zato nadherne a cely dva dni som mala perfektnu naladu takze som bola v pohode 4.-odkopla som vsetky moje lasky a cely tyzden som sa do nikoho nezalubila 5.-vysledok?!voila!ziadne akne!!NIKDY!!!

akne princezna

JAJ...ja tiez nwm co s jebakmi........ skusam kadeco kadekde-nic nepomaha....aj sa kazdy den umyvam aj niveu si davam taku obycajnu...no chvilu to pomahalo ale len taky tyzden aj daco a potom zase nic.mam z toho take nervy ze...ale cim vecsie nervy mam tak tym viac mam pupakov a okrem toho by som asi mala zvesit nase okruhle zrkadlo co mame v kupelke bo ma len depta a nic viac!

...

no mne pomohol napr.zmatnujuci krem od garnier,cim viac ju zmatnujem,tym lepsie,vsetky vyrazky zmizli,jasne kvoli tomu ze uz nemam mastnu plet.ale treba striedat kremy,na noc aspon mastnejsi.inak nemam ziadnu radu,roky bojujem s akne,ale po milionovych pokusoch stale neviem co pomaha,snad to prejde samo...aj ja verim...treba skusat,a hlavne hore hlavu!

puma

höavne si ich nehtami nevytlacaj lebo potom budes mat male jamky a na tvari to neni pekne vzdy si dajservitok aby tvoja plet necitila ostrost nehtu a vytlac ked si mlady tak casom to prejde same