Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam veľky problem s akne

begleiter

Ahojte všetci! Čítam Vaše príspevky a je mi vás ľúto. Pracoval som dvhšiu dobu v zahraničí a stále nechápem prečo u nás v zapadákove sa nepropaguje práve to čo pomáha a ľudí tu krmia sprostosťami. Vonku nik kto sa o seba aspon trošku chce starať s akné, vráskami či celulitídou alebo pigmentovými škvrnami a inými problémami nemá problém. To čo vám viem poradiť, lieči dokonca iné choroby,od cikrovky, zubné ochorenia, probVémy s tlakom, s vlasmi,vyhladzuju sa vrásky a zastavuje sa stárnutie bunky,ufff je toho veľa.Fakt nechápem prečo to tu takmer nik nepropaguje. Zadajte si v google - alebo - dajte si trh europa,jazyk slovenčina.. Prípadne si dajte na youtube age loc video acne, Pomožem vám získať tieto výrobky a ked budete chciet zasvetím vás aj do toho ako pomoct aj svojmu okoliu a zarobili aj zaujimave penižky. Som z BB a často som v BB a v BA. Nič sa neplatí a ide iba o tvoj záujem pomoct samemu sebe.
Ahojte
ľuboš (0918843739, 0904479799)

kulturista

dobry den, mam 18 rokou akne mam zhruba 4 roky vystridal som dvoch dermatologov a snad vsetky pripravky(zinerit, duac gel, antibiotika v tabletkach...) naposledy som bral roacutane 7 mesiacov plet sa mi vycistila o 90% no teraz ho tyzden neberiem, akne sa vracia. Brat ho znova nechcem pri liecbe som mal neustale kutiky a samozrejme vsetky ostatne neziaduce ucinky, no tie kutiky boli najneprijemnejsie. Som zufaly. Prosim poradte mi ako dalej

Lolka

Pettigrain- eterický olej, ze vyhladzuje akné som cítala..a asi aj Kajeput je na akné, skus pozriet v google keby som sa nahodou pomýlila si to mozes overit..lebo ked dýchas tie vone ako sa vyparujú, malo by ti to íst do koze.

ninako

Ahoj expire, no tak skúsim sa popýtať v lekárni na to. Čiže to sa užíva. Ja som o tom počula, ale teda neviem, či sa to užíva alebo potiera. Takže užíva. Super, tak skúsim, však za skúšku nič nedám. Diky

expire

Ahoj Ninako,

myslím, že účinok na akné ako aj na celý organizmus je u každého individuálny, nakoľko všetci sme jedinečný, ale mňe koloidné striebro veľmi pomáha a poznám veľa ľudí ktorým pomohlo a stále ho preventívne užívajú, nakoľko sa nepoužíva len na liečbu akné.
Úž po pár týždňoch užívania sú tie póry stahnutejšie a tie bodky také suchšie a menšie. Preto sa dajú aj ľahšie zakryť. Aj obsah toho uhru je menší a suchší, ono to pôsobí antisepticky a bakteriocídne (čiže ničí rozmnožovanie baktérií) a hlavne dá sa aj piť, čiže pôsobí z vnútra.
Skús sa porozprávať s lekárom, alebo lekárnikom.
Držím palce.

ada20

Ahoj vsetci ja mam 20r a mam akne uz asi od 12 rokov,vyskusala som vsetko od masticiek,kremov,liekov,antikoncepcie,horskeho slnka...a nic nepomohlo ziadna doktorka mi nepomohla.Tak neviem co mam robit uz som z toho chora