Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam veľky problem s akne

Ador

Ja už som niekedy s bojom proti akne zufaly. Kolko penazi som už nechal u lekarni, kolko penazi som už nechal u kozmetičky a stale nič. Ani čokoladu či mastne moc uz nejem a stale nic. Najviac ma serie to ,ze tyzden je moja tvar pekna bez zapaleneho ci hnisaveho miesta a po čase ako by uťalo a zrazu mam cely xichtik ako opuchnuty a bolavy. A vobec neviem prečo?!

AdamKrt

Dat si na plet olej, alebo mast obsahujucu repik, nechtik, kurkumu - nepomoze ?

Tiez vraj velmi korenena strava, alebo prekyslenie zaludka, mozu sposobovat viac akne.

kk21031979

Ahojte,velmi ma zaujal clanok ohladom akne, pretoze akne je moj celozivotny spolocnik,uz od 9 rokov...teraz mam 30....konecne fakty k veci!moja skusenost je taka,ze jedine, co mi zabera,je takmer kazdy druhy den plavania a parna sauna...veeeela sportu, najma bicykel, ale aj aerobik,joga,pilates...zlepsi sa mi to vzdy hlavne v lete,ked som opalena,takze zrejme dost slniecka a v zime sa to snazim nahradzat solarkom...a OVOCIE A ZELENINA..momentalne akne ako take vymizlo,ale trapia ma kde-tu uhry a hlavne jazvy...bola som parkrat na mikrodermabrazii,ale to pomohlo len docasne...tak skusim kontraktubex,ako som sa docitala..suhlasim s tym,ze koza je odrazom psychiky...mne pomaha joga. a priroda.drzim vsetkym palce,ktory bojuju s tymto neduhom...a idem zvysit davky vitaminov A, E, C,zinku,,atd!!!!pozdravuje Katka

bebena2

mne pomohla kozmetička,chodila som k nej na laser asi 10 sedení+pravidelné čistenie pleti....chodia k nej aj chalani,pýtala som sa jej na to...až potom skúšaj drahé krémy...a počula sam,že zaberajú aj tabletky dermabion

HipHopDenisQa

Us som to to raz pisala ale inde ale nevadi:)tu je moja rada..:)
Neviem ci vam to pomose ja kazdy vecer ci tvar vycistim pletovou vodou AB-aquafit potom si umyjem tvar cistou vodou..V lekarni mi dali take mydlo vola sa Sulfursal dava sa to trikrat do tyzdna dobre to zaschina vyracky..Po umyti si vzdy natriem tvar AB kremom nepouzivam nocny ziaden lebo to je nanic..A prestala osm jest cokoladu to mi dost pomohlo:)..A este jedna vec co vam mosem poradit ak poznate niekoho kto robi oriflame obiednajte si to je taka zelenohneda tycinka tea tree :)je superr:)...:PPPdrzim place

eo

jajo ja by som ti odporucila umyvat si tvar nikolko krat denne z roztokom GSE alebo Citricidel.Mohol by si to uzivat aj2x denne na precistenie tela. Akeby si mohol aj Jablcny Ocot do vody.
Ale hlavne casto si umyvat aj ruky
Vyskusaj...Daj vediet