caute,
s ktorym typom ludi sa radsej kamaratite?uprednostnujete introvertov ci extrovertov alebo mate v oblube oba typy ludi?prosim si aj odovodnenie:)
introverti vs. extroverti
ja som introvert. sice ako kedy. ale nesuhlasim. zato, ze ma clovek trosku zivsiu povahu to neznamena.... ze... vsetko, to co si nizsie napisal...
Introverti su inteligentní, neradi sa predvadzaju, nerozpravaju o hocičom aj ked to tu druhu osobu nezaujima, len preto aby boli zaujimaví. Nevykrikuju na verejnosti svoj nazor pred všetkymi aby s ich oklolie všimalo a nemaju velmi radi zafajčene bary, diskoteky... preto ich oblubujem a rad sa kamaratim s introvertami. Tak ako aj extroverti si dokažu introverti vybaviť hocijaku vec neberte to tak že sa boja niečo povedať, iba sa neradi predvadzaju. Extrovetri su pojašeny a robia všetko preto aby si ich okolie všimalo. S takymi sa velmi nepotrebujem baviť
introverti posobia sice trochu tajomne, ale jasne, ze mam radsej extrovertov. sorry
ja som údajne podľa psychologičky introvert ale cítim sa kedy ako. Raz na brutálneho introverta a inokedy na extroverta. Mam rada svoj pokoj, svoje myšlienky, ale zaujímavé je, že vždy robím srandu v kolektíve ja. Ale u mňa nastáva problém napríklad v takých veciach že v budove je 1000 študentov priamo v nejakej hale a ja si začnem namýšľať a aj to priamo vidím že každý pozerá len na mňa, niekto sa usmeje a niekto na mňa pozrie povrchne - tak vtedy si len v duchu myslím "pokoj pokoj o chvíľu niekam zaleziem" a kráčam so vztýčenou hlavou akoby sa nič nedialo až k cieľu.
bnb - je to o komunikcii, nemylsi a nefrustruj sa toľko delením introvert - extrovert keďže je zbytočné sa tým zaoberať. Zaoberaj sa skôr na komunikáciu ty verzus iný ľuďia. Nesmieš sa báť komunikovať a nahodiť rôzne témy. Ja to beriem tak že aj ten oproti mne je len úbohý človek ako ja a tiež len zomrie ako aj ja. Proste sme ľuďia a každy sme proste z mäsa a kostí. Takže niet o čom.
S priateľom môžeš celý deň sedieť mlčky na strome a večer zliezť s pocitom, že to bol najkrajší rozhovor tvojho života ;) Aspoň tak sa hovorí...
No, asi taky introvert toho vela nenahovori, ked je furt ponoreny sam do seba. Dive dive dive dive in me:D Nirvana
Tiež introvert a je mi jedno, či je môj kamarát in alebo ex (jo, aj so svojím ex sa kamoším! :D), len by nemal mať v hlave nasrané:)
som intro a v podstate nemam ziadnych kamaratov, hoci mi chybaju.sympatickejsi su mi ale tiez skor intro.
aj ja som introvert.Si poviem,na druhej strane mám tiež len človeka...a čo pokazím,ked sa prejavím? určite menej,akoby som mala len tupo čumieť a byť ticho.Nebáť sa povedať čokolvek a nepremýšlať nad tým nehlbať.