caute,
s ktorym typom ludi sa radsej kamaratite?uprednostnujete introvertov ci extrovertov alebo mate v oblube oba typy ludi?prosim si aj odovodnenie:)
introverti vs. extroverti
extroverti sú na mňa moc hluční a ako tu bolo napísané, hrozne nevyzrelí a prchkí. Zvláštne, že práve takých zrovna ja priťahujem najviac. Ja som introvert ale s poriadnou dávkou sebavedomia a spokojnosti. A viac ma bavia introverti. Nie sú to takí tí "lacní" kamoši na zábavu, ale skôr reálni kamoši, ktorým sa dá veriť.
uff. prepla som to na forum, mam tu rozne stranky otvorene. zijem tu desat rokov (SVK) ale fakt... uz som to povedala aj par kamosom, ze kazi sa mi slovencina, neviem preco...
uvidela som "myslim si vazne"
zle, zle, zle. sorry
a myslim si vazne...............
toto bola priserna noc. teda pre mna. :DDD ehm. nie nevadi, viete, kazdy mate svoje velmi VELKE caro. ci ste intro-extro....
:krasomil - to, že sa vie niekto prejavovať aj pred davom ľudí a má rád spoločnosť neznamená hneď, že je to taký človek ako píšeš.
to by sme potom aj my extroverti mohli napísať, aby ste vy introverti trčali doma a zamýšľali sa nad kademožným/nemožným a žili vo vlastnom svete..
ahojte:) tak ja som extrovert a tým pádom uprednostňujem extrovertov samozrejme:)
Nejlepší je introvert, který nad věcmi přemýšlí, než je vyšle světu a dokáže se taky pobavit, dokáže pobavit i jiné lidi, když se mezi nimi cítí dobře. Naproti tomu někteří extroverti mi příjdou jako malé děti, kteří musí být neustále středem pozornosti, i sebevětší blbost, která je napadne, musí sdělit co největšímu spektru lidí. Když nejsou středem pozornosti, cítí se nesví a jsou podráždění. Extrovert se rád chlubí a chce být obdivován, introvert je svůj a stačí mu obdiv jen od lidí, které má sám rád a váží si jich. Někteří extroverti mi příjdou hodně nedozrátí, když si neustále vyžadují pozornost ostatních.
A najlepsi je bohaty introvert :D
A to je vlastne jedno respektovanejsi je ten co ma viac penazi ...
Zaujimava tema ...
Ja som introvert ktori zije zivot extroverta ...
Doteraz som sa nad tym vlastne ani nezamislal , ale je to tak ....
Ale vsimol som si jednu zaujimavu vec a to ze pokial je partia samich extrovertov a maju medzi sebou jedneho inteligentneho introverta tak ten si dokaze podmanit celu tu partiu a vlastne nepriamo rozhodovat o roznych veciach ... Jednoducho povedane v partii najrespektovanejsi extrovert ma zasebou introverta ktory ho vlastne dokaze manipulovat ....
Nemusi to tak fungovat vsade to je iba taky moj postreh ..