Konizácia - mate skusenosť?

evicka 1

ahoj Alexa!ja dufam ze tie vysledky budes mat OK,a ze budes v poriatku a verim ze po konizacii aj ja.To co si mi pisala to mi vysvetlil aj lekar.Mojej kamoske robili konizaciu pred mesiacom a teraz uz mala dobre vysledky.Citala som tu o cajoch misi chvostik alebo aloe,co ty na to pocula si uz o tom?

alexa 222

Evička 1 výsledky z histológie ešte nemám. Ja viem, že nebudú dobré, veď preto nám aj robia tú konizáciu, aby odstránili tie zmenené bunky na krčku. Ak bude vo výsledku z histológie uvedené, že okraje kónusu boli rezané v zdravom tkanive, tak to bude OK! To znamená, že to choré tkanivo bolo odstránené a rez bol vedený v zdravom tkanive. A potom bude záležať od ďaľšieho cytologického vyšetrenia aké budú výsledky. Tak ešte stále čakám...

evicka 1

ahoj.diki Alexa za povzbudenie tak dufam ze uz potom budem mat vysledky dobre.ty si uz bola na konizacii,a ako to dopadlo?ak sa ta mozem spytat.

alexa 222

Sarah al. Evicka 1? držím ti palce, neboj sa konizácia trvá 10-15 min. Horšie je čakať na výsledky z histológie. Ako dopadla, či bude v poriadku...

sarah

ahojte baby ja mam ist na konizaciu na druhy tyzden velmi sa toho bojim a aj toho ci budem v poriadku.Mam 33 rokov a 13 rocneho syna,som rada ze sa mate vsetci fajn a ze to uz mate zasebou.

evicka 1

ahojte baby ja mam ist na konizaciu na druhy tyzden velmi sa toho bojim a aj toho ci budem v poriadku.Mam 33 rokov a 13 rocneho syna,som rada ze sa mate vsetci fajn a ze to uz mate zasebou.

viky

ALEXA Dakujem pekne ze si na mna myslela. Aj ja som bola dnes von,pozret v robote,v obchode a tak. uz som sa zmierila s tym ze budem dlho doma tak som si povedala ze si to trochu spestrim. Ked bude pekne budem sa opalovat,zajtra idem s kamaratkou na picu a v piatok si pre radost kupim nieco na seba. Bezne tieto veci nerobim ale preco si mam stale nieco odopierat. no nie? Tak sa maj pekne,je fajn ked niekto mysli na ineho zvlast ked sa ti zda ze je vsetko na figu. Este raz dik

alexa 222

VIKI, vítaj doma!!!! Myslela som na teba, som rada, že už to máš tiež za sebou. Ja sa tiež cítim výborne, dnes som bola u gynekológa, ale výsledky z histológie zatiaľ nemám. Bolesti som nemala ani nemám žiadne. Len tá prvá menštruácia po tej konizácii bola dosť silná. Ale to nič nie je. Viki, mňa tiež to leňošenie nebavilo. Ja som už chodila aj na menšie prechádzky denne tak 6 km v kľude, po rovine. To počasíčko je stále nádherné, tak musím chodiť von relaxovať. Vikinka, ty ešte oddychuj, mala si ťažšiu operáciu. Prajem ti veľa síl a skoro sa uzdrav!

viky

PRE ALEXU Dakujem za povzbudenie. uz som doma v nemocnici som bola tyzden len este nemam vysledky. Okrem maternce mi odobrali aj jeden vajecnik a par uzlin tak som zvedava ako to dopadne.Inac sa citim vyborne aj ked to v bruchu este trochu boli ale snazim sa to nevsimat. Akurat ma hneva ze nemozem nic robit a lenosenie ma uz moc nebavi.Drzim ti palce nech si zdrava ako rybicka a to prajem vsetkym.Pekny zvysok dna