Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
inata Ja mam tiez aj chronicky zapal a beries na to neake lieky ja som zatial pred konizaciou mne gyn.povedal ze to liecit bude az po.
Ahojte baby.Mysi chvostik pomaha pri otehotnenim.Stahuje maternicu.Pomaha aj pri bielich vytokoch.Nesmie sa pit dlhodobo! Zvysuje aj chut do jedla.
Tina kupis ho vlekarni.Ale kup si sypany.Ja si robim lavorovy kupel sedim v nom asi 15-20 minut.Som si ista ze mi pomohol pri rekonizacii.
Pri prvej koniz.som mala CINII-CINIII:
rez nebol vzdravom okraji.Pri druhej
CINI.
nortka,co su to velmi zle vysledky?nemozeš bližšie popisat ake si mala tie vysledky z prvej aj druhej konizacie? ja som mala velmi tazku a strednu dyspalziu.a okrem toho chronicky zapal.uzivam indonal uz treti mesiac a robim si kury z čerstvych štiav.pijem aloe.opakovane mam teraz tu dvojku na cytostere.este bysom chcela uživat wobenzym,ale vraj mam najprv jedno douzivat a nepliest vsetko dohromady.
inata myslela som tym vysledky hystologie po konizacii,cit.jej budu robit az o 2mes.tak ako pises ty.Mas pravdu cakat na tie vysledky je fakt hrozne,ja mam zatial len strach z konizacie.
nortka Caj misi chvostik mi doporucila kamoska odvtedy ho pijem aj sa v nom kupem.ako casto sa v nom kupes a pridavas si ho len do vody?
alexa222ja mama fajn gynekologa s tym nemam problem,okrem toho ze musim ist na konizaciu mam aj chronicky zapal na vajecnikoch.lekar mi povedal ze to bude liecit ked pridem z nemocnice.Caj misi chvostik pijem aj ja aj sa v nom kupem
Evicka1.Ja mam dobre skusenosti bylinkami mysi chvostik.
mam zasebou dve konizacie.prva histolog. mi vysla zle.Tak som isla po dvoch mesiacoch na rekonizaciu.Histolog.mi vasla velmi dobre.Kupala som sa mysom chvostiku.
Ta bylinka je naozaj dobra pomaha aj pri tehotenstve.(mam skusenost!) cakam kym sa mi krcok uplne zahoji a budem sa vnom zasa kupat.
Evicka 1 čítala som o tých čajoch. Ja užívam WOBENZYM tabl. Zajtra sa idem informovať o tie výsledky z histológie a ako tu písali aj iné baby, aj ja som zmenila gynekológa. Vidím, z jeho strany absolútny nezáujem.
mozem sa spytat,evcka1, ake mala vysledky tvoja kamoska po konizacii?lebo mesiac sa mi zda este malo na opakovanu cytologiu.mne ju roboli po 3 mesiacoch prvu a teraz druhu po dalsich troch,obidva razy som mala 2.
mna by zaujimalo ci niektora ma po konizacii 1,lebo mne povedali ze mozem byt s tou 2 spokojna,ze lepsie to uz nebude ked som uz raz mala taky zakrok.je to pre mna zakazdym hrozny stres cakat na vysledky,ale to asi pre kazdu.