Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Konizácia - mate skusenosť?

evellina

inata...ahoj...predstav si,ze ja uz musim mat robeny citoster v zahranici,kedze pracujem v nemecku a mam tu platenu poistovnu,tak na slovensku mi uz preventivne prehliadky robit nemozu,som taka sklamana,lebo som bola velmi spokojna so svojim lekarom a teraz si tu musim hladat noveho a kto vie ako sa bude ku mne spravat,bude ma brat ako cudzinku a mam obavy ze ma odflakne...nevies mi poradit,keby som chcela mat preventivu robenu na slovensku s tym ze si vsetko zaplatim-je to vobec mozne??????....nevies mi poradit???...dik pa

evellina

inata...ahoj...predstav si,ze ja uz musim mat robeny citoster v zahranici,kedze pracujem v nemecku a mam tu platenu poistovnu,tak na slovensku mi uz preventivne prehliadky robit nemozu,som taka sklamana,lebo som bola velmi spokojna so svojim lekarom a teraz si tu musim hladat noveho a kto vie ako sa bude ku mne spravat,bude ma brat ako cudzinku a mam obavy ze ma odflakne...nevies mi poradit,keby som chcela mat preventivu robenu na slovensku s tym ze si vsetko zaplatim-je to vobec mozne??????....nevies mi poradit???...dik pa

didlinka

Evellina,
vo stvrtok nastupujem do nemocnice v BB, a v piatok idem na konizáciu. DAvno som TA nevidela na Skype. Prihlas sa niekedy, a pokecame, ako som dopadla v nemocnici. Budem asi dlhsie na PN, tak cas budem mat :-))
Drz a aj ty na kontrolnom cytostere.

evellina

inata...ahojky,aj ja mam kontrolny citoster na buduci tyzden a velmi sa bojim,budem na teba mysliet a drzim ti prsty,aby ti vsetko dobre dopadlo...dame si potom vediet,ze co a ako...a o tie vytoky som aj ja velmi zvedava,ze preco ich mas,teraz ja neviem posudit ci mam tie vytoky v normale,alebo nie...ja uz to necham na lekara....drzim ti prsteky..pa-pa

evellina

papkac...teda mne primar osobne povedal,aby som s tym pocitala,ze do troch rokov tam budem znova,pretoze on ma ten isty problem,ze sa mu tvoria ladvinove kamene a ma tak pokoj na tri roky a znova sa mu vytvoria...ja som kamene mala uz 2x ,ale nikdo nikdy mi nevravel o ``strave``vsetci lekari mi vraveli o ``vode``...tak neviem...

Papkáč

ahojte, buďte si istí, že pokiaľ nezmeníte stravovanie, môžu vám rozbíjať kamene koľko chcú, aj tak sa budú tvoriť.....

inata

ahoj evelinka,aj ja som mala kamene,mozno aj mam dalsie,nebola som uz viac ako rok na kontrolnom sone.rozbijali mi ich tez ultrazvukom .
ja idem tiez na buduci tyzden na kontrolny cytoster.a som zvedava co tentokrat mi povie na tie vytoky .ja ti ani neviem presne definovat ci ich mavam pred menzesom lebo ja ich mavam takmer vzdy.to su vynimocne dni kedy ich nemam.