Konizácia - mate skusenosť?

inata

ahoj evelinka,ja som po konizacii viac ako rok,teda v lete bol rok.na kontrolnom stere som bola treti krat teraz.
ty si mala aky vysledok z toho jedneho co ti robili<
a to ze mam nejaky prehlad,je dosledok mojich problemov.ja ked mam problem tak snorim vsade ako co najlepsie pomoct a na trhu je toho tak strasne vela,ze naozaj kolko krat nevies co skor vyskusat.

evellina

43...ahooj,tak musim povedat,ze ty si riadne informovana...presne tieto vlozky som mala na mysli,ale ked vravis,ze si nemala nejaky lepsi pocit,tak neviem asi ich nebudem objednavat,je pravda,ze clovek nevie pokial nevyskusa,ale zase mam obavy aby neboli za ne zbytocne vyhodene peniaze.

Dakujem,ze si mi zistila ako to chodi na slovensku s preventivnou prehliadkou.Ja som sa uz tu trocha v nemecku informovala kolko by ma to stalo tu a zistila som,ze za sono zaplatim 40 euro ,a citoster by mal byt bezplatne,ale este si to preverim aj cez inu osobu.Asi si predsa dam aj tu jeden termin a uvidim aky lekar bude a aky postup maju tu a ak by sa mi to nepozdavalo,tak najblizsie ako pridem na slovensko,tak sa budem musiet porozpravat so svojim byvalym lekarom...ved ti dam potom vediet,ze ako som dopadla,ale tu je to tak,ze sa musim objednat co to moze trvat aj 3 tyzdne a to som si akurat ratala,ze budem mat menstruaciu,tak budem musiet si dat termin po dalsej menstruacii a budem si to musiet vsetko dobre vyratat a objednat sa este toho alebo buduceho tyzdna.Velmi sa bojim a mam pocit,ze tu sa bojim este viac ako na slovensku.

Chcem sa ti este podakovat,ze si sa popytala netery a poinformovala ma.Kolko si ty po konizacii??..a kolko krat si uz mala robeny citoster??..ja som presne rok po konizacii a mal som citoster robeny len jeden krat....este raz dakujem,ozvi sa..pa

evellina

didlinka...ahooj,no ja sa uz nepamatam kedy som po konizacii dostala menzes,ci v termine alebo sa to nejako posunulo,mala som aj cistenie maternice,neviem...ale bolesti v podbrusku som mala aj spinenie asi do 2 tyzdnov po konizacii a potom to uz bolo kazdym dnom lepsie...ty si 10 dni po konizacii,tak to je este velmi cerstve,hlavne sa este setri a uvidis budes ok....drz sa...pa

didlinka

Kocky, chcem sa opytat, ci po konizacii dostanem menzes v termine. A ako dlho po konizacii ste spinili a pobolievalo VAs sem-tam podbrusko?JA som po konizacii 10dni.

43

inak aj tu je tema založena o tych anionovych vložkach,myslim že tam najdeš aj web adresu na ne.treba asi len vyskušat,a treba asi aj dlhši čas nato skušanie.

43

ahoj evelinka,o tych vložkach som už počula vela,ja som ich dokonca aj vyskušala,ak teda mysliš vložky s anionovym jadrom.za seba musim povedat,že ma nijako neohurili ak teda tak len ich cena.myslim,že možno by boli vhodne pre babu co maju problemy s mykozou,ale tiež len s kombinaciou dietya inych veci.neviem,treba vyskušat,ja som vyskušala a ako hovorim,nevidim v nich žiadny zazrak.
mne doktor na zapal nic nedal,pretože sme cakali na vysledky kultivacie a bol negativny.ja osobne neviem ci by v tom to pripade antibiotika nenarobili viacej skody ako osohu.no skušam teraz niečo z alternativnej mediciny,len nechcem tu pisat o tom aby to nevyznelo ako reklama,neviem ci sa tu moze o tom pisat.ja sama som zvedava ake s tym budem mat vysledky.
a este k tej tvojej kontrole,ja som vcera pisala vecer s mojou neterou,ktora je tiez v zahranici uz dlhsi cas,ona mi hovorila ze ona si tudava robit kontrolne stery aj vysetrenia u svojho gynekologa,zaplati si poplatok ,ktory ju stoji nejakych 20eur a ked chce komplet prehladku aj so sonom tak ju to stoji okolo tych 100 eur.ale urcite to zavisi od lekara .najlepsie urobis ked zavolas svojmu gynekologovi.
pa

evellina

43...ahoooj....dakujem za tvoju odpoved,teda ty si dobre informovana...naposledy ako som bola doma,tak som osobne zasla na zdravotnu poistovnu,lebo ja uz mam pol roka platenu poistovnu v nemecku a tiez som si platila poistovnu aj na slovensku a predstav si ta pani z poistovne mi tam vysvetlila,ze nemozem mat platene dve poistovne ,cize aj v nemecku aj na slovensku a povedala mi,ze na slovensku mozem ist k lekarovi,ak budem mat napr.bolesti brucha,zuba,hrdla a tak...,ale uz nemozem mat na slovensku robenu preventivnu kontrolu,cize citoster je preventivna kontrola,takze uz ho nemozem mat robeny na slovensku,ale ak vravis,zeby to slo,ked si ten citoster zaplatim na slovensku,tak to by som bola velmi rada...a mam taky napad,skusim tu odtial zavolat svojmu lekarovi na slovensko a skusim sa povypytovat,teda ak bude mat na mna cas...v najhorsiom pripade budem musiet ist na preventivu tu v nemecku...

ozaj pocula si o nejakych vlozkach,ktore nieco obsahuju a ze vraj nicia bakterie a virusy???...neviem o tom nic blizsie ,ale skusim zistit od svojej sestry,lebo ona mi nieco vravela,ci si ich nechcem objednat,ale povedala som jej,ze najprv si musim precitat nieco na nete,ale zabudla som adresu,tak ak nieco zistim dat ti vediet,alebo vies o akych vlozkach hovorim?...mozno si nieco o nich pocula...

takze tebe vysiel citoster po konizacii 2?...a co ti vravel lekar???..dal ti aj nieco na zapal??..tak zatial pa a ozvi sa

43

ahoj evelinka,
takže napr.u mojho lekara sa da urobit preventivna prehliadka ako samoplatitel,stoji cca 100 eur.
ale ak si chces davat u nas pravidelne prehliadky a chces byt aj u nas osetrena tak staci ak si budes ako samoplatitel platit zdravotne poistenie,co s aaj cudujem ze si neplatiš.ale mozno nepoznam vsetky okolnosti tvojho platenia poistenia v zahraniči,co ti mozem poradit je aby si zavolala/lebo da sa aj pisat do zdravotnej poistovne ale odpovedaju velmi neskoro ak vobec odpovedaju/tam ti urcite na tvoju otazku odpovedia.potom je dalsi sposob:mozes si dat urobit len ster ,ktory si takisto zaplatis sama a ten ti urobia v kazdom gynekologickom sukromnom centre a urcite aj u inych gynekologov,to sa zase spytaj svojho gynekologa,moj to na poziadanie robi.neviem či som ti dostatočne pomohla ale dufam že si niekotru moznost vyberieš,v kazdom pripade sa to da u nas zaplatit to viem na 100%,pretože si to dava moja neter u nas robit.
ja uz mam vysledky z mojej kontroly - mam 2-co nie je zle ,ale ani dobre.je tam urcite zapal,ale kultivacny test znova vysiel uplne negativny.som z toho zufala a zpoliehat sa len na kontroly,to uz nemožem.začala som teraz chodit na alternativnu liecbu patogenov,virusov,pliesni ,bakterii.pevne dufam že mi to pomože.okrem toho samozrejme sa snažim aj zvnutra zvyšovat svoju imunitu.
no zatial je to dobre tak s atesim že je to tak ako to je.
napiš ako si poriešila svoju kontrolu,som velmi zvedava a keby si potrebovala nejaku informaciu,napis,ak budem moct ,rada pomozem.

evellina

inata...ahoj...predstav si,ze ja uz musim mat robeny citoster v zahranici,kedze pracujem v nemecku a mam tu platenu poistovnu,tak na slovensku mi uz preventivne prehliadky robit nemozu,som taka sklamana,lebo som bola velmi spokojna so svojim lekarom a teraz si tu musim hladat noveho a kto vie ako sa bude ku mne spravat,bude ma brat ako cudzinku a mam obavy ze ma odflakne...nevies mi poradit,keby som chcela mat preventivu robenu na slovensku s tym ze si vsetko zaplatim-je to vobec mozne??????....nevies mi poradit???...dik pa