Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
kocky, ja ten vytok stale mam. ja tomu nerozumiem. co by mi nan pomohlo???poradte mi prosim.
katka59 nicoho sa neboj. je to naozaj normalne. asi vacsina z nas to tak mala. to prejde. aj ja som sa velmi bala a kolkokrat som si aj poplakala co som sa bala, ze budem koli tomu musiet ist na zakrok znova. no to by pripadalo len v pripade, ze by sa ti ta rana poskodila, ale to by si moc moc krvacala. takze neboj a musis to vydrzat :)) to prestane. kolko krvacas? ja som cca 10 dni, potom som dostala menzes a uz bolo dobre.
Ahojte,
mam za sebou konizaciu (13.11.2008) a tie problem s krvacanim. Ja som zacala krvacat az po pepusteni domov, 9 dni po zakroku. Bola som aj u gynekologicky, prezerala ma a tvrdila ze je to menzes, dala mi Ascorutin a kazala lezat. Fakt lezim a nerobim nic, no nzda sa mi, ze to prechadza. Nie je to silne krvacanie, ale pri moceni mi vytecie vzdy krv. Neviete nieco poradit?
eelenka...oprava k prvemu odkazu ohladom nemocnice..takze od polnoci som mala zakazane uz aj pit,do polnoci som este smela pit,ale po pol noci uz nie...pa
eelenka,kolko mas rokov,ked sa ta smiem spytat??..a mala si tiez zlu cytologiu??,alebo co??...tu sa dozvies vela,urcite ti niekto poradi ohladom jednodnovej chirurgie v B.Bystrici...hlavne sa nicoho neboj a pytaj sa vsetko co ta zaujima...
eelenka..jaj zabudla som ti napisat ako dlho ma drzali v nemocnici.Takze prisla som v nedelu vecer,v pondelok ma operovali a domov som sla v sobotu.Ale neviem,ja co som tu citala,tak niektore dievcata,co maju robenu konizaciu na jednodnovej,myslim ze idu hned domov a asi im to robia aj bez narkozy.Ja som to mala s narkozou.
eelenka...ja som nic neplatila,pretoze ja som nebola u nijakeho sukromneho lekara,ani som nijakeho lekara nevybavovala.Jednoducho od mojho gynekologa som si zobrala vysledky a sla som tam kam ma poslal.Zhodou okolnosti ma zobral prednosta a s nim som si tu konizaciu aj naplanovala.Strasne som sa bala,strasne.Do nemocnice som prisla v nedelu vecer,ale to som uz mala nakazane,ze nesmiem uz jest cely obed,len polievku.Vecer som este mohla pit,ale uz nic nejest a od pol noci uz ani jest.Rano ma hned druhu brali na salu,skoro som umrela od strachu,ale nie je to nic strasne.Uz by som sa nebala...
evellina: tak mi napíš prosím Ťa aspň, či si pred tou konizáciou nemôhla nič piť a či si za to platila a ako dlho Ťa držali v nemocnici. Ja neviem o tom nič, môj lekár nič nevraví keď sa ho na ničo spýtam,tak to ide z neho ako z chlpatej deky, ako keby ho moje otázky unavolali, viem o tom len to, čo so si prečítala tu vďaka vašim príspevkom, za čo Vám všetkým čo tu píšete svoje skúsenosti ďakujem.
eelenka..ahoj,ja ti velmi asi nepomozem,lebo mne robili konizaciu v Presove.Ale tu ti urcite niekto poradi,neboj...drzim ti prsty...ahoj