Konizácia - mate skusenosť?

fidka

madada....ale neležíš stále, že?? ja som dnes musela na poštu po peniaze...tak som viac pochodila..a samozrejme..., že sa ozvali bolesti

fidka

madada....ale neležíš stále, že?? ja som dnes musela na poštu po peniaze...tak som viac pochodila..a samozrejme..., že sa ozvali bolesti

evellina

tonuska...ahoj,presne tak ..dnes to je presne 4 tyzdne a 4 dni co som po konizacii a uz dva tyzdne som v zahranici,vies ja som nekrvacala dlho,asi preto ako som uz pisala nizsie fidke,ze som este doma 10 dni brala tie lieky proti krvacaniu.Ale tych prvych 10 dni co som bola dom,tak som sa fakt setrila.Nikam som nechodila,ani len na nakup som nesla.Lezala som a pozerala som telku a nahodou sa mi to pacilo...ano aj mne lekar vravel,ze mozem spinit 6 tyzdnov,tak sa nad tym netrap,lebo je to normalne.A ked som cestovala busom do zahranicia,tak som mala akurat menstruaciu,ale akurat mi koncila,takze to bolo len take slabucke krvacanie a po menzese uz je vsetko ok..nijake spinenie,nijake vytoky...chvala bohu..tak ti drzim prsty,ozvi sa este..pa

evellina

fidka...tebe tiez roboli konizaciu v PO?..a kde??..mne v monobloku na 9 poschodi (myslim).Ked ju aj tebe robili tam,tak urcite to mas robene LEEP metodou.Este pred operaciou moj gynekolog tiez nevedel,ze v nemocnici maju tento pristroj a stale mi hovoril o stehoch,ale asi na trti den po operacii,ked bola vizita,tak mi lekar,ktory ma operoval povedal,ze tam ziadne stehy nemam,ze to mam robene LEEP metodou.Ale ja si myslim,ze je to jedno,musis sa setrit tak dlho,ako to organizmus znasa.Kazda sme ina.Takze ked chodis a vidis,ze viac krvacas,tak viacej lez.To prejde,uvidis kazdym dnom to bude lepsie.Aby som este nezabudla,ja som brala asi v nemocnici injekcie proti krvacaniu a bolesti kazde rano a kazdy vecer a ked ma prepustali domov tak ma nabalili este na 10 dni s ascorutan-om a s dicynone.Je to vsetko proti krvacaniu.Mozno aj to mi pomohlo,ze som tak rychle prestala krvacat.Pamatam sa,ze ked som tie tbl. brala na 10 den,tak som si myslela na co ich beriem,ked uz nekrvacam..potom som dostala menstruaciu,v ten den ako som ju cakala a po menstruacii chvala bohu,vsetko ok,ziadny vytok,nic..Ale ja si myslim,ze lezat musis,tak dlho ako to sama citis.Uvidis prejde to,len sa to potrebuje vyhojit a aj keby si tam mala vnutorne stehy,tak to je ako pri porode.Ja som bola po porode sita a do dvoch tyzdnov som bola fit.Ale ako vravim,kazda sme ina.A po konizacii je to normalne,ze krvacas..pokial to nie je nejake masivne krvacani,tak si myslim vsetko je ok...ozvi sa este..pa

madada

Čau Fidka, užívam Ascorutin, tiež ma šili, chvíľami som slabá, všetko treba robiť postupne. Aj ja som už panikárila kvôli tomu krvácaniu, ale myslím, že je to dobré.
Čau

katka59

lena251 ... dakujem za podporu, uz som zacala panikarit a vcera som len lezala a chodila len ked to fakt bolo nutne. Krvacat som zacala v sobotu, tak je to 6 dni, neviem ci to moze byt menzes, normalne ho mavam tak 3 dni. Este ze vysledky som mala v poriadku. Samo ze to vydrzim, ved ine sa ani neda robit a este raz dik a vela stastia.

fidka

madada.....čauky..aj ja som po konizácii 9.-ty deň.....snažím sa veľa nechodiť...cítim miestami takú slabosť..aj mi je zle..aj ty to tak máš?? a krvácam tiež.....vraj je možné špinenie 6-týždňov....tiež ťa šili?? a bolesti máš?? ja občas v podbrušku..a nohy ma bolia.., užívaš nejaké lieky??

madada

Ahoj Fidka, Som 9.deň po konizácii, krvácam už ozaj menej, záleží koľko pochodím. Skoro sa unavím , začne ma bolieť chrbtica. Mám sedavé zamestnanie a lekár mi dovolil už budúci týždeň ísť do práce, podľa toho ako sa budem cítiť aspoň na pár hodín. Dúfam, že pôjdem. Zákrok mi robili pri čiastočnom "omŕtvení". Lekár mi povedal, že môžem pomaly robiť všetko okrem dvíhania ťažkých vecí a sexuálneho pomeru.
Zatiaľ to ujde. Som rada, že som našla túto stránku, lebo predtým som si myslela, že som jedna z mála, ktorá uvedený zákrok podstúpila.
Pekný deň

tonuška

evellina...takže ty si po zákroku 4-týždne..a z toho 2-týždne si v zahraničí????? takže po dvoch týždňoch po zákroku si išla do zahraničia??? to si nekrvácala, ani nešpinila??????? ja sa cítim slabá....miestami mi je zle....myslíš, že je to ešte slabosť po zákroku????? som 10 dní po konizácii..., mám ešte aj krvavé špinenie, ale v nemocnici vraveli, že špinenie môže byť aj 6 týždňov-tak neviem,
inak....nerobím nič, len sedím, občas prejdem po izbe,-musím stále ležať?? koľko dní?

fidka

pre evellinu...ahoj...mala som zlú citologiu..., mňa pravdepodobne zašívali, lebo tam spomínali..nejaké stehy..-len neviem, ako dlho sa hoja...tiež nič nerobím, som po zákroku 9.-ty deň...,ale stále mi ide krv..aj výtok...tak neviem, čím to je...., tiež som bola v Prešove....aj bolesti ám trošku..akokeby som mala svalovku..., kočky...píšte ktorá máte skúsenosti..koľko dní ste po konizácii špinili a krvácali..., ako dlho musíme ležať??? ja myslím, že prejsť sa po byte môžeme, aj posedieť??-nie????

Najčítanejšie články