Konizácia - mate skusenosť?

fidka

no autom nie...máme ho pokazené..ale asi nepôjdem.....radšej počkám....ešte aspoň do stredy..potom stejne musím do PO..., výsledyk z histolky ešte nemám.., cytoster som mala taký ako ty..aj HPV..vysokorizikové...ešte popíš..paaa...pekný večer....

evellina

fidka a vysledky z konizacie uz mas,alebo este nie??..a aku si mala cytologiu??..ja som mala CIN II-III,mam potvrdeny aj HPV virus.

evellina

nie,urcite to nevadi,ked prejdes po byte,aj sediet mozes v pohode,ide o to aby si vela nechodila a nenamahala tu ranu,ved ona tiez potrebuje cas na zahojenie..

evellina

fidka...premyslam o tebe a chcem ti este napisat,ze 10 ci 11 dni po konizacii,to je este velmi cerstva rana.Tak sa neplas,ze krvacas,ved je to naozaj este cerstve,je to normalne,neboj,len sa potrebujes este posetrit,mozno o 3 dni uz budes len spinit a potom mozes zacat chodit aj von,ale ty este krvacas,tak by som to naozaj este poctivo odlezala.Vies ty si teraz tak niekde na pol cesty,ani to nie dobre, ani to nie je zle.Myslim tym krvacanie.Este neskoncilo,a ak nechces aby si sa rozkrvacala,tak neviem asi by som neriskovala s tymi vychadzkami.A na to ocne predpokladam,ze ides hore na ustav,dufam ze by si tam sla autom a nie pesi??

fidka

no a ako dlho mám teda ležať????? ale keď občas prejdem po byte nevadí to dúfam??? alebo keď sem-tam posedím.....

fidka

si zlatá evellinka..ja mám obvodného Čillíka...mne nejde tak o vychádzky ako o to, že som chcela na to očné zájsť..lebo tu čakáš 3-mesiace pokiaľ na teba príde rad....., ty si po koľkých dňoch vlastne išla von..a ako dlho si krvácala po konizácii doma???

evellina

fidka..no nemala by si chodit,ked nemusis,lebo tou chodzou sa to krvacanie zhorsuje,musis to odlezat,ked nechces aby sa ti to este nedaj boze zhorsilo..

evellina

fidka...ty si podarena,ty chces len tie vychadzky..xi,xi...ale poznam ten pocit,ked lezis a potom ked sa postavis,tak citis ako krvacas,ale neboj to prejde.S tym mocom neviem ako teraz ,lebo ked krvacas,tak ked sa vycikas do pohara,tak sa tam dostane aj krv z posvy,takze moc bude skresleny.Neviem,ja by som niekoho poslala z rodiny,nech zabehne na ocne a preobjedna ma a tiez ku obv lekarke spytat sa,ci je mozne aby si po konizacii dala moc na sediment.Ja chodim do SB ku Kucharovej a ona sa ma hned ako som tam prisla pytala ci este krvacam,alebo nie.Alebo nemozes si k svojej obv.lekarke zavolat??..a ak by to slo,tak potom keby ti niekto z rodiny priniesol ku lekarke moc a pockal ci ti nieco predpise..viem ze je to trocha komplikovane,ale ja by som naozaj lezala.

fidka

evellinka..prosím ešte mi odpíš...ako je to s tými vychádzkami..alebo či môžem ísť na to očné....keď miestami mi ide čerstvá krv.....

evellina

fooper...ahoj,nie si tu dnes nahodou???chcela som sa ta opytat,na to tehotenstvo po konizacii,pisala si,ze v podstate je to mozne,uz si sa teda v tvojej praci stretla so zenami,ktore su po konizacii a donosili dietatko,alebo si myslis,ze je lepsie nezatazovat maternicu??..chcela by som sa este opytat aj na dietatko,teda ked mam potvrdeny HPV virus,dietatko sa musi narodit cisarskym rezom a nehrozi ze aj dieta bude mat HPV virus???...dakujem