Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
aj ja by som zašla za obvodným...zajtra som objednaná na očné..ale neviem, čo môžem ísť keď mi ide miestami krv...., inak to krvácanie je všelijaké....hlavne mi ide keď ležím dlhšie a postavím sa..alebo na tom toaleťáku.......a vychádzky kedy budú možné???? keď stále mám výtok alebo aj krv...?? a snažím sa ležať..akurát čo som bola odniesť gynek.správu...a na pošte...a sem-tam trošku posedím...
myslim,ze nie ,myslim ze sa ti uvolnuju stehy,mozno aj u teba je zly moc a pali ta to tam,sice neviem ake mas silne to krvacanie,ale ked vravis ze mas len na toaletnom papieri cerstvu krv,myslim ze to neni nic vazne,mala by si aspon dva dni len lezat,nijake chodenie a uvidis ci to ustupuje,alebo mas to krvacanie masivne??
fidka,zabudla som este na to tvoje palenie,aj ja som ho mala a tesne pred tym ako som sla do zahranicia,tak som este sla k svojej obvodnej lekarke a dala mi moc na sedimentaciu a mala som same bakterie,hnis,a este cosi a brala som antibiotika,asi pred tyzdnom som ich dobrala a uz ma chvala bohu nic nepali..
ascorutin...ráno, obed večer po 2tb., a ten Kanavit som si dala 4-kvapky..len...takže myslíš, keď to je stehami...že to nevadí keď ide čerst.krv??
fidka..myslim,ze to neni nic vazne,teba sili takze sa ti asi uvolnuju tie stehy,a vlozku mas rychle mokru a ako mokru,aj ti premaka krv??
fidka a kolko toho ascorutanu beries?
ahoj........no ale mňa šili...evellinka...tak neviem..ako to je s tou chrastičkou...mne len povedali, že sa budú uvoľňovať stehy..ale kedy neviem..takže myslíš, že sa tým krvácaním nemusím znepokojovať??? a to pálenie nevieš prečo mám...už druhý deň?
fidka,neboj ked si este len 10-11 den po konizacii,tak ano je to normalne,lebo sestricka z gynekologie mi vravela,ze na 7 az 10 den sa zvykne zhorsit krvacanie,lebo sa odlupuje chrasta,chapes??
fidka...kolky den si po konizacii???...vies ja mam pocit,ze asi mas to krvacanie silnejsie.Ja som tiez krvacala,ale u mna to bolo kazdym dnom viditelne zlepsenie,cize som kazdym dnom videla,ze mi to krvacanie ustupuje.Asi na 10 den,som uz len na vlozke mala take spinenie,taku malu tmavu skvrnu,ziadnu cerstvu krv,takze ked si uz menstruaciu mala a toto asi nie je menstruacia,tak naozaj skus lezat aspon 2 dni a uvidis ci sa to nelepsi.Ja by som na tvojom mieste nesla na to ocne,preobjednala by som sa na iny termin a poctivo by som lezala,nijaka posta..nic..
evellinka.....ahoj......beriem Ascorutin..a dala som si teraz aj kvapky kanavit(ale menej ako predpísal gynekolog)-lebo mám krč.žily a neviem, či to nevadí.....inak krvácam..na 10-11-ty deň po konizácii..je to normálne evellina????? predtým to bol len výtok... a teraz mám miestami aj čerstvú krv....nevadí to?? ja som veľký bojko.......poraď aké si to mala ty????