Konizácia - mate skusenosť?

evellina

fidka...ahoj,no citam tu a vidim,ze vas je nejako vela novych po konizacii a ste vylakane z krvacania..ja si myslim,ze ked po toalete sa utries s papierom a mas tam dost krvi,tak zajtra na to ocne nechod,lez doma,naozaj si vyloz nohy a lez...

fidka

pre katku 59..-tak Kati ty teda už nekrvácaš?? a ako si na tom bola tesne po konizácii??? ja som tu tamponádu mala tiež..ale ešte v nemocnici..a rozkrvácala som sa až teraz 11....ty deň po koniz., inak Evellinka sa nám neozvala ako to bolo u nej..zajtra potrebujem k doktorovi...kočky myslíte, že môžem..keď krvácam?? občas výtok..občas čerstvá krv..hlavne keď sa poutieram na wc-tak je na toaleťáku krv

tereza0123

kočky..ste zlaté..aj ja som po konizácii, tiež som mala taký krv.výtok..a teraz miestami objavujem čerstvú krv? je to v poriadku? inak mám tiež pocit občasného pálenia tam dole-mate s tým niektorá skúsenosť?

katka59

fidka ... mne dali taku penu proti krvacaniu a tamponadu a na druhy den mi to vybrali ... teraz sa to upokojilo, trosku este spinim, ale lezim. Pokial vela nekrvacas, asi bude lepsi ten klud a lezanie.
aj pre Janicku ... vraj to nevadi, ked to nekrvaca velmi silno ale hlavne ked netecie jasno cervena krv.
... ale kazdom pripade ja nie som lekar a tak ak mate pocit, ze nieco nie je v poriadku, treba aspon zavolat gynekologovi pre upokojenie.
Viem co prezivate, ja sama som sa vylakala, ked to zrazu zacalo tiect ...

katka59

fidka ... ja som 17 dni po konizacii. V piatok som bola cely den O.k. a vecer sa mi spustila krv, ale uplne tmava. Bola som na Kramaroch a povedali mi, ze to nie vela a ze to mohlo byt z uvolnenia tej "chrasticky". Vcera a dnes to je celkom dobre ... Ak vsak mas to krvacanie jasno cervene, moze to byt z rany po operaci a to by mal vidiet lekar. tym palenim to nemam, ale ked som zacala prvy krat krvacat, robili mi odbery na kultivaci ... este nemam vysledky. Nepodliehaj panike, lez a nohy si vyloz. Drz sa, Katka.

fidka

kati59......a tej krvi ti išlo veľa??? že si išla k lekárovi???? ja neviem,,,,myslíš, že mám ešte pár dní počakť či sa to nejak neupraví??, raz mám výtok..potom trošku čerstvej krvi.....
PRE EVELLINU: moja ty si ako krvácala po tej konizácii?? išla ti tiež občas čerstvá krv???? a koľko dni po konizácii si eštekrvácala...ja som začala hlavne včera a dnes t.j.10-11.---ty deň.., najhoršie keď chodím...
a ešte pre Katku 59....Kati tebe čo povedali na gynde.., keď si tam v piatok bola..keby to bolo po odpadnutí chrastičky..alebo nejaká prasknutá žilka..-nevadí to???????? a ešte krvácaš???

janička

kedy sa uvoľňujú tie chrastičky..alebo stehy?? a ako sa to pozná??? inak keď ide miestami čerstvá krv??-myslíte, že je nutné ísť ku gynekologovi?

katka59

fidka ... ja som 17 dni po konizacii. V piatok som bola cely den O.k. a vecer sa mi spustila krv, ale uplne tmava. Bola som na Kramaroch a povedali mi, ze to nie vela a ze to mohlo byt z uvolnenia tej "chrasticky". Vcera a dnes to je celkom dobre ... Ak vsak mas to krvacanie jasno cervene, moze to byt z rany po operaci a to by mal vidiet lekar. tym palenim to nemam, ale ked som zacala prvy krat krvacat, robili mi odbery na kultivaci ... este nemam vysledky. Nepodliehaj panike, lez a nohy si vyloz. Drz sa, Katka.

fidka

pre katku 59..Kati takže aj ty máš miestami čerstvú krv??? mňa tam dole aj občas páli..akokeby......robí to aj tebe?? koľko dní si po konizácii?? nejako som zabudla...-ja jedenásty...a teraz azčínam viac krvácať......aj ty to tak máš?