ahojte neviem možno čo tu budem rozoberať je úplne bežné, Totiž s priateľom sme spolu 5 rokov a z toho 3roky žijeme spolu. Ja mám mesačne 300 eur on 1200 eur, takže je tam podstatný rozdiel. Ale ked ideme niekam na výlet, napr. lyžovať sa vždy si musím presne polovicu zaplatiť. Na nájom mu presne polku dávam. Teraz som chcela ísť na dva plesy a kedže ja som tam chcela ísť musela som kúpiť aj jemu aj sebe lístok jeden stojí 20eur a pre mna to je veru dosť a oba plesy som tak platila ja. Ked ideme na večeru raz pozýva on, ja raz. Možno je to bežné neviem. No najviac mi vadí že on príde z obchodu s plnými taškami oblečenia a mne napr. nekúpi nič ani jednu čokoládu a ja ked som šla po obchodoch vždy som mu aspon slipy doniesla. Neviem posúdiť či to je tak aj v iných vzťahoch, nakoľko iné vzťahy som nemala.
ďakujem za názor
je priateľ lakomý alebo je to normálne?
rebelin :)))))))))
xy pohoda;D
Hlavne klud, za chvilu ideme domov na vikend :-):-) huraaaaa....nohy si idem dolamat, ako rychlo sa balim :-) Tak pekny vikend.
xy ,, pohoda
ano xy :) pisala som toho viac....
a sofi... tomu ver... bol to skrob a idiot.. vdaka bohu, ze mam takeho uzasneho priatela teraz.. ze o peniazoch nemusi byt rec, a zaraba pritom menej ako ja....
Michala,..,.., prajem vela stastia v tomto... a soffa ma pravdu.... ani zehlit, ani prat, ani vecera.. alebo raz ty, a raz on.. uz ked je taky debil!!!!
jaj, prepaaac :) nedocitala som dokonca :)
xy:-)
smajliqa pokracovala dalej o tom, akeho chlapa mala predtym...a ten pytal od nej za benzin :-). nakopat takeho do zadku :-)
soffa zle si precitala :D smajliqa pise ze on beznin, ona kavu, atd. :D
smajliqa platila si za benzin??ta to musel byt riadny skrob,ze sa nehanbil vziat od teba peniaze...poniektorym nerozumiem..este k teme,ak michaela 111 idete na polovicu,tak dufam ze ti je jasne,ze mu nemas ani vyvarat,ani prat a zehlit,..VSETKO NA POLOVICU,AK SI TO NEVIEM VAZIT.