Ako zvacsit maly penis

Príspevok v téme: Ako zvacsit maly penis
kiko11111111

Dobry den chcel by som sa vas opytat ci ma niekto z vas skusenosti s kombinaciou tabletiek Muscle X edge + Orexis alebo Virility Cock growth + extreme NO ,ktore sluzia na zvacsenie penisu. Alebo inu moznost zvacsenia prirodzenia, pretoze mam ho len 7 cm a dost ma to frustuje. Ak by ste mi neako poradili budem vam len vdacny.

lucindaaa

Ziadne pripravky nepomozu, stranky len zarabaju na vasej marnivosti. A este navyse neviete, ake "sajrajty" v tom su.

Lanzarote

Prvé výsledky bolo vidieť zhruba po 3 týždňoch užívania. Nie je to až také drahé, keď si vezmeš, že jedna pixla je na 2 mesiace. Šak zavolaj na ich zákaznícky servis, oni ti poradia, teda mali by. Ja som spokojný, určite ešte objednám. Aj svokrovi som objednal, tak som zvedavý, čo na to povie. heh

DoDo

Lanzarote - píšeš, že užívaš XTRASIZE sú vidieť výsledky? Je to dosť peňazí tak sa bojím aby neboli zbytočne vyhodené.

pan d.

Keby bol maly, tak je to este ok, ale sedem centi??? Vsak to deti maju vacsich. Nesmejem sa. Podla mna sa musis nechat operovat, ak nechces zostat sam. Zeny tvrdia, ze im na dlhzke nezalezi, kym nenadabia na poriadneho klata:D

pan d.

No, neviem, neviem, ale podla mna je to vsetko blbost, nic sa vam nezvacsi, akurat bude penazenka trochu prazdnejsia:D