Depresia a soc. fobia je tu niekto na zoznamenie?

aurorita

Arisato ver tomu žeby nám to pomohlo,možno zo začiatku by sa to každému zdalo neprekonatelné,ja už teraz začínam mať strach len pri pomyslení na to,ale predstav si že by sme sa stretli niekde viacerí s našimi depkami a pomaly verím aj tomu že postupne by sa z nás stali aj sebavedomí extroverti:o))

aurorita

Tak plne s tebou súhlasím zraločík,presne toto isté si aj ja myslím,aj ja si myslím že možno by sme vedeli touto cestou aj prekonať postupne tieto potvory..Ja som z Trenčína odkaz pre petku 19,aj som rada že sa niekto vôbec ozval lebo som už skúšala aj inde ale či veríte alebo nie ani jedna reakcia.

zralocik

Podla mna by si tym vzajomne fobici pomohli dostat sa z toho. A ak nie tak by proste mali oporu cloveka alebo ludi co ho chapu. Isli by vonku, nemuseli by sa bat niecoho takeho, ze sa strapni pred tym druhym lebo aj on trpi sf, budu si davat vzajopmne ulohy ako napr. raz v kaviarni objedna napoj jeden potom zas druhy. Budu mat s kym vyjst von bez toho aby mali strach nejakej necakanej situacie. Ak jeden na druhom spozoruje stres alebo hanbu tak ho potlapka a sa zasmeju :) pomohlo by im to podla mna vnutorne sa s tym vysporiadat. Pri sebe by aj mozno zabudli, ze nejaku sf maju. Prisli by na ine myslienky :)

Arisato

Bolo by to moc fajn, napad sa my paci a mozno by dost aj pomohlo sa stretnut a zdielat skusensost a cas ale nwm ako nato ked sme predsa ty socailni fobici co sa spolocnosti strania :( mozno by to chcelo najprv si tuna popisat v tejto teme kto je za a proti. porpipade sa vykecat a tak.