Trpím depresiou a SF,rada by som tu našla niekoho s týmito diagnozami,chcela by som sa zoznámiť s niekym,pomohlo by mi keby sme si mohli písať alebo sa stretávať,byť si navzájom oporou a pomáhať si,ludia ozvite sa!
Depresia a soc. fobia je tu niekto na zoznamenie?
Aurorita mám 22 rokov. V marci 23. Červenanie začalo približne v 6.-7. triede na ZŠ, no neviem presne. Ale v 8. triede už na 110% bolo. Potlačenie trvalo asi od 20. rokov až donedávna... Hlavne bolo treba vymeniť okolitých ľudí (VŠ a internát), takže som začínal s "čistou tvárou". Aktuálne už v rodnom mieste nemám problém a ani s ľuďmi ktorých som na ZŠ a SŠ nemohol ani cítiť. Taktiež neviem posúdiť, či sa to nezlepšilo len vekom...
Aj ja som sociofobik a veľký introvert. Ale len v reále, na nete som normálny.
Michal_PU kolko máš rokov?
ahojte. je tu niekto taky komu sa podarilo zbavit cervenania alebo ho aspon zmiernit? pomahaju na to lieky?
a ak by som chcela ist k psychiatrovi treba mi papier od obvodneho lekara? plati sa za sedenia u psychiatra?
Tak skusim teda predsa,
Niekto z okolia Vranova alebo Kosic ?
Budem na tomto emaili
matriosxlx@azet.sk
hadam niekto bude chceit popisat, radsej potom na Skype ked sa uz spozname blizsie.
Um, mozem popripade odpisat tym z vas co tu zverejnili svoje emaili ?
Ešte pre Aurorita: Prešiel som cez všetky možné diagnózy, no podľa mňa to bolo len bezduché hádanie lekárov... Prešiel som aj cez značné množstvo liekov, no aktuálne už asi 3 mesiace neužívam žiadne - sám som si ich vysadil. K psychiatrovi tiež nechodím, no mal by som sa k nemu pozrieť... Možno sa niekedy objednám, ale liekom sa chcem vyhnúť...
Majka no je to dosť nadlho, no prakticky po meste prejdem bez problémov. Chcelo to veľa úsilia a odvahy, no podarilo sa. Žiaľ bol to dlhodobý boj, ale dobré veci sa neobjavujú len tak.
Ak by niekto chcel, tak TN a ZA kraj - som tu :)
Michal_PU môžem vedieť kolko máš rokov?A aké máš momentálne problémy,aj berieš niečo,chodíš k psych.?
Michal_PU a ako sa ti podarilo potlačiť to červenanie?
Ak by sa niekto chcel zoznámiť, tak ja som tu :) Mám občas depresie a hanblivosť s červenaním sa mi podarilo z veľkej časti potlačiť. No netreba sa báť, pre takýchto ľudí mám naďalej pochopenie. Som z Púchova, no môžem pricestovať do okolitých miest.