Depresia a soc. fobia je tu niekto na zoznamenie?

dasenka 111

noo... ja som velmi chcela niečo zmeniť tak asi preto sa to podarilo ale momentalne sa to vratilo do starých kolaji tak viem ako sa cíťiš .a kolko maš rokov?

aurorita

Dasenka dakujem za povzbudivé slová,inak to človek berie ked si to prečíta ako reakciu na druhého človeka a ináč to vyznie ked sa to tie slová týkajú priamo mna.Dakujem:o)

dasenka 111

aurorita s Trenčina sice niesom ale nedavno som si robila kurz a zvladla som to skvele tušim som sa na chviľu stala iným človekom a to mam okrem SF aj PP tak ti držim palce určite to zvladneš

SnowyOwl

Arisato,
neverím, že by si nedokázal odpísať na mail. dokážeš písať sem, zvládneš aj maily. ono je to tak, že písať je vždy ľahšie ako hovoriť. len treba začať, povedz si, že ideš na to, trocha sa zamysli a myšlienky ťa už sami povedú a budeš sa vedieť niekomu zdôveriť. samozrejme, nútiť ťa nebudem:)
je dobre, že chodíš ku psychologičke, aj ja ju navštevujem. som totiž dosť veľký introvert a v niektorých situáciách mi moja uzavretosť veľmi škodí. treba to prekonať, rozprávať sa a spoznávať nových ľudí.