Trpím depresiou a SF,rada by som tu našla niekoho s týmito diagnozami,chcela by som sa zoznámiť s niekym,pomohlo by mi keby sme si mohli písať alebo sa stretávať,byť si navzájom oporou a pomáhať si,ludia ozvite sa!
Depresia a soc. fobia je tu niekto na zoznamenie?
Dasenka,ja mám 35 rokov a asi som tu jediná stará páka medzi vami:o)
dasena keby si bola z vychodu tak to by sme skočili na kavu ...mali by sme o čom kecať:-)
Dasenka 111 aj ja mam pp vzniknutu z sf hehe... haluz, dve posahane Dasky :D
noo... ja som velmi chcela niečo zmeniť tak asi preto sa to podarilo ale momentalne sa to vratilo do starých kolaji tak viem ako sa cíťiš .a kolko maš rokov?
aurorita,
ja som z NR kraja a mám 22. keď si chceš pokecať, kľudne mi napíš.. :)
Dasenka dakujem za povzbudivé slová,inak to človek berie ked si to prečíta ako reakciu na druhého človeka a ináč to vyznie ked sa to tie slová týkajú priamo mna.Dakujem:o)
aurorita s Trenčina sice niesom ale nedavno som si robila kurz a zvladla som to skvele tušim som sa na chviľu stala iným človekom a to mam okrem SF aj PP tak ti držim palce určite to zvladneš
Najde sa tu aj niekto z Trenčína?
Snowy možem vedieť odkial si a kolko máš rokov?
Arisato,
neverím, že by si nedokázal odpísať na mail. dokážeš písať sem, zvládneš aj maily. ono je to tak, že písať je vždy ľahšie ako hovoriť. len treba začať, povedz si, že ideš na to, trocha sa zamysli a myšlienky ťa už sami povedú a budeš sa vedieť niekomu zdôveriť. samozrejme, nútiť ťa nebudem:)
je dobre, že chodíš ku psychologičke, aj ja ju navštevujem. som totiž dosť veľký introvert a v niektorých situáciách mi moja uzavretosť veľmi škodí. treba to prekonať, rozprávať sa a spoznávať nových ľudí.