Depresia a soc. fobia je tu niekto na zoznamenie?

Arisato

Ja som taky ze by som sa aj bal odpisat na email keby my niekto ponukol taku moznost D: Nwm co by som odpisal ? V reale to nemam o nic jednoduchsie. Niekedy sa stretnem s novymi ludmi ale proste nejde aby som prekonal strach a otvoril sa. Bojim sa ze sa strapnim a zakokcem, hoc vacsinou dostanem take okno ze ani netusim kde je sever :( Ja to riesim cez psychologicku, zopar novych aktivit a takym bojovnim pristupom k tejto zalezitosti. Mozno by som niekedy sa odvazil aj na tekto stretnutie keby ze sa fakt uskutocnilo.
Inac som z Kosic a mam 20 rokov, vy ako ?

zralocik

chcelo by to to nejaky konferencny online chat aby sme si mohli vsetci pisat :) bez toho aby sme museli cakat za odpovedami. By sme sa dohodli kedy budeme online vsetci a sli by sme na to :) spoznali by sme sa z akeho sme kraja ake mame problemy, ake mame prace ake starosti ake radosti :) povymienili by sme si smutky aj usmevy a tu tetu fobicku by sme poriadne nakopali do zadku :)

aurorita

Zraločík manžela nemám žijem sama s dcérou.Beriem Seroxat ked si dám 30mg,niekedy ako by som mala v sebe vela serotoninu,ked si dám menej tak som zase unavená bez energie.Teraz si idem robiť kurz,no neviem ako a či to vôbec zvládnem medzi tolkými ludmi,aby som sa vôbec dokázala s niekym tam aj porozprávať alebo zapojiť sa do rozhovoru.A ty máš aké prejavy tety fobičky?

SnowyOwl

ahojte,
písala som dnes do viacerých tém, jednou z nich bola aj Sociála fóbia-spriaznené duše. môžete si tam prečítať niečo o mne. pokiaľ by si niekto chcel popísať, skamarátiť sa-budem rada, pokúsim sa pomôcť a poradiť. rada urobím niečo dobré pre niekoho, kto to naozaj potrebuje.

aninka16@gmail.com

sarinka555

No bohužial sa k vám pridam aj ja kedže aj ja trpím socialnou fobiou:(U mna je to tak že hrozne mam strach no skor mam neprijemný pocit že na mna každý pozera,a hlavne ked cestujem autobusom..radšej idem pešo:)alebo ked mam niekomu cudziemu volat tak sa ani neodvážim.Mam problem komunikovat s cudziou osobou,,nechapem prečo som taká ,,v podstate to mám odmalička a ani neviem prečo:(Chcem fungovat normalne ,,a najhoršie je že mam nizke sebavedomie aj ked niekedy rozmýšlam že nemam prečo byt na seba kritická.Je tu niekto podobný na pokec ?