Zdravim, chcel by som sa opytat, ako liecit hlísty. Ja o tom nic neviem a doktorke s tym nepojdem.Vcera som to zistil a neviem si dat rady.Pytal som sa jednej pani, ktora bola doktorka a odporucila mi nejake lieky.Dnes ich budem mat. Vcera som to zistil, ked som zbadal nejake male cervicky na h...e.velke cca 1 cm.Mam 15rokov.Je mi hrozne,ked pomyslim na to, ze mam v bruchu nejake cerviky. idem sa zblaznit!Prosim poradte mi.
Hlísty, ako liecit?
Zistila som že mám pravdepodobne mrle. Chcela by som vedieť či naozaj môže pomôcť cesnak, pretože k lekárke sa mi naozaj nechce. Počula som, že môže pomôcť aj alpa pri natieraní okolo konečníka. Poznáte ešte nejaké domáce recepty proti mrliam?
Za odpovede vopred ďakujem.
je jedna naozaj ista pomoc, stopercentne zarucena, len to treba dodrzat a nie je to pre kazdeho prijemne: kup si hlavkovu kapustu, bielu, podla moznosti bio. urcite v uk takunajdes. nastruhaj ju alebo nakrajaj nadrobno. a teraz je to tazke: musis ju jest minimalne trikrat denne, taku slusnejsiu davku, cize nie len jednu lyzicu. normalne plnu misku. nebude ti to chutit a bude to aj dlho trvat. dva az tri dni nejedz nic ine iba tu kapustu. po troch dnoch mas zarucene po hlistoch, neostane v tebe ani jedna. len to vydrz a pi dostatok tekutin. nejedz nic ine, iba tu kapustu. 100 percent ti to pomoze. je to stary recept, kedysi sa to takto likvidovalo a vzdy to pomohlo. tak drzim palce.
biologia.sengym-moodle.sk
aby si nedopadol takto
ahojte ja som v uk a mam problem s hlistami od vcere tu velmi nechcem ist k lekarovi co pomoze proti tomu????
Ľudia, hlísty (alebo mrle, presne neviem) mávam tak 2x do roka, a nehanbím sa povedať to mame, veď je to predsa normálne. Mám 15, ruky si umývam prakticky každú polhodinu, ale predsa... Svrbí to, je to nepríjemné, tak sa človek poškrabe a už roznáša vajíčka kade tade. Odporúčam ísť k lekárovi, nie je to nič strašné, myslím že vám iba dá skúmavku do ktorej VY odoberiete kúsok svojej stolice ;) je to trochu trápne ale myslím že lekári sa s tým stretávajú denne a je to pre nich úplne bežné. Dobré tabletky sú Vermox ale to je iba na predpis. Po jednej tabletke sú všetky mrle preč, maximálne po dvoch. Nečakajte s tým, riešte to čo najskôr aby to neprerástlo do niečoho väčšieho. A pani z UK, ktorá nám tu poslala link na video je milá, ale ja som to video videla a myslím že všetko to vyzerá horšie ako to v skutočnosti je. Nepodceňujte hlísty ani mrle, ale na druhej strane nie je vhodné sa ani zbytočne báť. :) Všetkým prajem veľa šťastia, a hlavne sa nehanbite, je to úplne normálne.
Vermox
proti crevnym parazitom pomaha odvar z paliny -odkaz odstránený-
Halo decká ja sa teda nechcem starať ale hlísty sú úplne bežné ochorenie a dajú sa bežne zvládať liekmi. Nechápem, že tu píšete o niekoľkoročných trápeniach... fakt nechápem, že v tejto modernej dobe sa s tým trápite, v živote sú aj omnoho horšie veci ako hlísty, tak hlavu hore a za doktorom....
no ja mam ten isty problem ako vsetci spominate. mam 14 a mam to uz asi 2 roky ale nikomu som to nepovedala a ani to nemam v plane lebo sa hambim :/ neviete mi nieco poradit na to, nieco prirodne ?? ale bohuzial cesnak sa mi strasne hnusi tak neviem co ine by sa dalo :(
z prírodných prostriedkov vyskúšaj cesnak, a v lekárni nech ti mama kúpi tabletky VERMOX,užívanie treba opakovať podľa návodu, treba žehliť nohavičky, aj posteľnú bielizeň - hlavne plachtu, často vymieňať... ruky umývať antibakteriálnym mydlom