Zdravim, chcel by som sa opytat, ako liecit hlísty. Ja o tom nic neviem a doktorke s tym nepojdem.Vcera som to zistil a neviem si dat rady.Pytal som sa jednej pani, ktora bola doktorka a odporucila mi nejake lieky.Dnes ich budem mat. Vcera som to zistil, ked som zbadal nejake male cervicky na h...e.velke cca 1 cm.Mam 15rokov.Je mi hrozne,ked pomyslim na to, ze mam v bruchu nejake cerviky. idem sa zblaznit!Prosim poradte mi.
Hlísty, ako liecit?
POMÓÓC!!! Mám 14 a neviem čo sa deje!!! Myslim že mám hlisty alebo mrmle ale v bruchu nič necítim... nemám hnačky ani nafukovanie, len ma v poslednom čase škrabe v r.ti... tie hnačky možno nemám preto lebo už od mala mám problémy z vyprázdnovaním... Myslíte že v bruchu nič necítim lebo sa larva iba vyvíja??? poradte mi niekto pls!!! :(
Ja som taktiez mala skusenosti s hlistami...najlepsie je ist na testy aby sa zistilo o aku skupinu ide...je to nebezpecne pozor na to....mna liecila parazitologicka pani Totkova...klobuk dole....nasadila mi Zentel.....vsetky priznaky ako hnacky,stolice,nafukovanie..... ma preslo.... skuste to....
.. prosim vas, mozem uzivat zaroven aknenormin a vermox? ak nie, ako sa cervikov zbavim?
ahojte nebojte sa ja som to vcera tiez zistila celu noc nespala nooooo hned som utekala do lekarne a uz to liecim dneska tak neni to az take strasne az na to pomyslenieee ake je to hrozne ale lieky odporucam VERMOX
prosiiim piste :-(((((
ja mam 11 rokov,v stolici mam take biele cerviky neviem co to je nechcem to povedat rodicom a svrbi ma konecnik co mam robit????? prosim poradte mi
Hlísty ako liečiť - a čo im je? To bolo niečo na zasmiatie a teraz vážne. Určite s cesnakom nič nepokazíš, nejedz sladké a kúp si antiparazit / tabletky /. A ešte jedz veľa kyslej kapusty.
ked som bola mala,tak babka nam prevarila čierne pivo,aby vysiel alkohol ked vychladlo dala nam vypit asi deco a robila to tak tri dni a všetko vyslo,treba skusiť...ved babky vedia všetko. držim palce
Cesnak pomaha psom, tak mozno aj tebe.