doteraz som stale pouzivala detske mydlo a nemala som ziadne problemy. po vsetkom inom ma tam dole palilo, aj po geloch urcenych na intim. hygienu. chcela by som nieco co je prirodzene a nenarusi to prirodzene prostredie alebo nieco prirodne. viete mi niekto poradit?
co pouzivat na intimnu hygienu?
je to super pocit co? je ozaj podla mna na mieste nepodcenovat spravnu hygienu :)
teraz sa citim velmi dobre a dufam, ze to tak uz ostane :)
tak to si na tom tak ako ja. tiež som bola z toho prekvapená, aká sviežosť došla s jeho používaním
ahojte, uz mi prisiel, samozrejme, ze som vyskusala, skoro hned :)
ake su moje pocity? super, pekne vonia a po umyti sa citim sviezo, prijemne a to je podla mna podstatne :)
Aj ja som moc zvedava na prve vyskusanie :)
uz ti dosiel? ak hej tak ake su prve pocity?
matriska uz som si ho cez ten web objednala :)
uz sa neviem dockat ked pride a vysskusam ho :)
LEUSCHA
Chapem to, ze si musis na to nieco dat, ze to neni dobre nechat to len tak, ale takto drasticky? Fu, fakt by som to nedala. Ale tak to je tvoja vec :)
SAMIJA
Toto je to, co som pisala, ze pouzivam :) www.australian-bodycare.sk Cez tu stranku sa to da aj priamo kupit, objednat a taktiez tam mas popisane, ze co je to zac, aj co to obsahuje :)
väčšinou si za to pekne nadávam ale niečo si na to musím dať aby sa mi to potom nezapálilo a podobne. a to používaš akože pri holení? či potom až?
matriska, mohla by si mi o tom napisat nieco viac?
co je to zac? kde sa to da kupit?? :)
baltazarik, myslim, ze tvoja poznamka bola celkom nemiestna, kedze ja napriklad osobne potrebujem ozaj serioznu normalnu radu :)
matriska premyslam, ze si ho vyskusam kupit, ked pises, ze s nim mas dobru skusenost, ze je fajn :)