Nemam priatelov ziadnych.Vzdy ked si myslim ze som nasla nejaku kamaratku tak ma sklame a to tym ze ma ohovara a smeje sa zomna.Vacsinou ma kazdy iba vyuzije a ohovori.Uz som stoho nestastna.Nemam sa komu vyrozpravat,pozalovat ani sa skym zasmiat.Som dost hambliva ale to neznamena ze som zla.Viem si vazit priatelov zial nemam akych:((Neviem kde robim chybu???Poradte mi.
Nemam priatelov, preco?
eccelente ty si vyberas kamaratov podla vyzoru?
ludia maju radi peknych ludi,,, myslite si o tom co chcete, ked ste niekomu menej sympaticky ako niekto iny, je pochopitelne ze ma viac priatelov.
Ahojky, ja mám podobný problém..aj mam okolo seba ludi..ale to skor partnerový kamaráti a mna beru len tak..ziaden osobný zaujem..je im jedno či tam som či nie :( potom mam dvoch ludi ktorých beriem za naj.kamaratov ale neviem či aj oni mna a stale sa bojim že ich stratím.tiež sa nedokažem sama od seba niekomu ozvat..čakam len že sa mi ozvu iný a to je malokedy..mam strasne komlexy že ked niečo poviem je to trápne.. inač nieje tu niekto z PP?
ahojte, no ja som na tom podobne
a som z PO..chce sa niekto zoznamit ? :D
presne tak.ak si v detstve nenajdes kamosov,potom je to sakramentsky tazke.ja som to mala v podstate lahke.konicky,konicky konicky.mala som ich dokopy 4.a este k tomu bracho hraval futbal tak to u nas bolo ako cela futbalova 11nastka.a ostalo mi to az doteraz.nemam problem nadvadzovat ziadne kamar.vztahy.takze ak raz budem mat dieta,tak len konicky a konicky.
patricka, existuje. Ty sama, tvoje vedomie. Len sa ho asi nesnazis v sebe najst, a stale sa pozeras na svet mimo seba. Preto sa citis sama.
Musis najst svojho ducha, svoju podstatu, svoje korene, a mat sa rada taka aka si. Potom aj zmizne pocit samoty, nezavisle na tom, kolko ludi sa prechadza okolo. A budes sa citit, ze si taka aka si, a je to v poriadku, nebudes zavisla od postoja ludi okolo.
...podla mna-kto si nenajde od dectva nejakych priatelov-v dospelom veku je to uz velmi tazke a hlavne dnesnej dobe sa tazko hladaju uprimny a seriozni priatelia/cest vinimky/
niekedy si ludia aj viac verili-preto sa aj viac oslovovali-dnesna doba je taka-ze je vela podvodnikov tak sa ludia boja nadviazovat nove kontakty-su velmi opatrni...
ja som clovek ktory mal VELMI VELA ZNAMICH KAMOSIEK A KAMRATOV KDE SOM SLA VSADE SA MI PRIHOVARALI LUDIA a teraz mi pripada ako keby som bola tiez samotarka-a pritom poznam ludi ktory su seriozni...
ale ja si radsej vyberiem samotu/i ked nie dobrovolne-brzdia ma aj zdr.problemi/
Mne sa najviac pacili ta skupina kamaratov z "Tie roky sedemdesiate"
Ale v realite na to treba mat stastie ekvivalentne ku stastiu v loterii :(
Maomam...mas uplnu pravdu,kto by chcel mat docinenie s negativnych clovekom? ano presne ako si napisala..ak mame cele roky negativne myslenie...ty dotycny to pocitia a vzdaluju sa,sama to prezivam...ale niekedy si poviem ze mi je tak lepsie bez priatelov...ked sa divam na nejaky serial napriklad "priatelia" tak si hovorim ake je to krasne mat takych kamaratov...ale to je iba Film-nerealne....to predsa v realnom zivote neexistuje...