Nemam priatelov ziadnych.Vzdy ked si myslim ze som nasla nejaku kamaratku tak ma sklame a to tym ze ma ohovara a smeje sa zomna.Vacsinou ma kazdy iba vyuzije a ohovori.Uz som stoho nestastna.Nemam sa komu vyrozpravat,pozalovat ani sa skym zasmiat.Som dost hambliva ale to neznamena ze som zla.Viem si vazit priatelov zial nemam akych:((Neviem kde robim chybu???Poradte mi.
Nemam priatelov, preco?
tak asi to aj ja tak urobim ze sa s tym uspokojim ze nemam kamosov .do spolocnosti chodim a aj tak nenajdem kamosov
Ja si naopak žijem dobre bez priateľov, aspoň ma nikto neotravuje. Mám to asi v povahe. Ty máš inú povahu. Choď do spoločnosti a budeš mať priateľov neúrekom, doma si kamoša nenájdeš:(
Ja mam tiez ten isty problem a stale ma to chyti a pytam sa preco prave ja.je to hrozne vediet ze ta ma pravdu povediac kazdy na haku.
atm, prilis nesuhlasim...ja som dost introvert alebo som aspon byvala a prave preto som mala radsej okolo seba extrovertov-vyvazovalo sa to a pritom ma neucili stat sa viac extrovertom:)
takych cisto introvertne ladenych ludi je kopec, minimalne tolko, kolko extrovertov, takze teoreticky a aj realne existuju ich potencialni podobne ladeni priatelia, len prakticky, kvoli samotnemu charakteru problemu, sa len tazko mozu stretnut a zoznamit:D takze aj ked ich je vela, tak si vacsinou pripadaju opusteni:)
nelipnite a neorientujte sa na ludi ktorym na vas nezalezi alebo vas ohovaraju-tak proste nie ste ich krvna skupina, kaslite na nich a hladajte dalej! Svet je plnyyyyyyy ludi a niektorym z nich urcite musite sediet...namiesto pytania sa preco my tato skupina nema rada, treba otvorit oci a poobzerat sa inde!ja som mala najlepsiu kamaratku, zo zaciatku bolo vsetko super a nakoniec ma dohnala k slzam ako po mne vrieskala ze som taka a onaka a hrozna atd. len som plakala ako male decko a spytovala si dusu preco ma nikto nema rad a nakoniec som sa sama presvedcila o tom ze som hrozna osoba a mala by som zit na opustenom ostrove....nastastie som prisla k rozumu a dala sancu novym ludom, isla som von so spolubyvjucou a na party som sa zoznamila s milym chalanom(nie je to moj frajer-len kamos)a proste som ho zavolala na pivo-len tak, postupne som sa zoznamila aj s jeho kamaratmi a teraz poznam dalsich 7 ludi co sa vzdy tesia ked ma vidia...chce to len mat otvorene oci a skusat...dat sancu aj inym-lebo ti ludia co ti sadnu-tam su! len ich treba najst!!!
Tiež si myslím že v priatelstve na výzore nezaleží..teda ak by zaležalo mala by som ich asi dost.. O obdivovatelov núdzu nemám, avšak ked potrebujem priatela ktorý by ma naozaj počúval, vystrájal,a pomohol to už je problém :/
lost sa smejes ale je to tak...ale urcite sa najdu aj výnimky ktorym nezalezi na vyzore...
inak suhlas s eccelente