Nemam priatelov ziadnych.Vzdy ked si myslim ze som nasla nejaku kamaratku tak ma sklame a to tym ze ma ohovara a smeje sa zomna.Vacsinou ma kazdy iba vyuzije a ohovori.Uz som stoho nestastna.Nemam sa komu vyrozpravat,pozalovat ani sa skym zasmiat.Som dost hambliva ale to neznamena ze som zla.Viem si vazit priatelov zial nemam akych:((Neviem kde robim chybu???Poradte mi.
Nemam priatelov, preco?
dakujem za rady.
j.a
dakujem skusim najst tie knihy a precitat:)
jej,sme z toho isteho mesta:)
shinji
skus si pozriet neake motivujuce filmi,dokumenty,alebo precitaj si precitaj motivacnu knihu.Mne velmi pomohla kniha ,,Miluj svoj zivot" a The Secret (tajomstvo),najdes to aj na nete.
ja som opačný smer. chlapa, to ma len tak napadlo - zabiješ 2 muchy jednou ranou 8-)
chlapa?som z ke.a ty?
najdi si chlapa..ani ja nemam kamosky..tiez neviem co robit...odkial si?
dakujem j.a ,je to bovzbudive.len ako zmenit myslenie uz pomaly neverim ani vlastnym rodicom.
ty chybu nerobis,leb pritahujes urcity druh ludi.Skus zmenit myslenie,nerozmyslaj nad tym,ze nemas priatelov,alebo,ze ta vsetci len ohovaraju a smeju sa z teba.Raduj sa z toho,ze mas okolo seba priatelskych ludi,z ktorymi je sranda a maju pre teba pochopenie.Ber to ako pritomnost,uvidis,minca sa obrati na druhu stranu:)