Nemam priatelov ziadnych.Vzdy ked si myslim ze som nasla nejaku kamaratku tak ma sklame a to tym ze ma ohovara a smeje sa zomna.Vacsinou ma kazdy iba vyuzije a ohovori.Uz som stoho nestastna.Nemam sa komu vyrozpravat,pozalovat ani sa skym zasmiat.Som dost hambliva ale to neznamena ze som zla.Viem si vazit priatelov zial nemam akych:((Neviem kde robim chybu???Poradte mi.
Nemam priatelov, preco?
lost, presne to čo si myslíš o svete, taký svet aj je. Je to úplne jednoduché.
svet a ľudia v ňom sú presne taký, aký je tvoj pohľad na nich. Mnohí ľudia si to neuvedomujú, pretože toto ich nastavenie je podvedomé- tým ako sa k tebe správali rodičia, ľudia v tvojom okolí, alebo možno si stretla jedného človeka, ktorý taký bol a tým si získala presvedčenie, že sú všetci taký. Stačí zmeniť svoj postoj- "svet a ľudia v ňom sú priateľskí, čestní atď." a všetko sa zmení.
@shinji@ deto, tiez nemam moc priatelov. Skor take znamosti, ale ked sa stretneme tak to nejako nefunguje. Proste som este asi nenasiel svoju "krvnu skupina". Nie som z Kosic ale studujem tam na TUKE takze tam travim vela casu.
Ani ja nemám priateľov. Myslím, že ani kamarátov. Proste nikoho. Ľudia v mojom okolí sú takí istí a takých "priateľov" ani nechcem. Ľahostajní, povrchní, ...nie je to to pravé-orechové. Pomaly sa zmierujem s tým, že budem sama. Kedysi som si písala denník, aby som sa mala komu vyrozprávať, ale už som si na toto zvykla.
the secret je aj film.
tu si to mozes pozriet:
-odkaz odstránený-