Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulimia?

Príspevok v téme: Bulimia?
unhappy

počujte.. môže to byť bulimia ? ked poslende dva mesiace som parkrat zvarcala po jedle .. ako ja neviem dufam že mam len niečo so žaludkom, .. cca raz do tyždna to mam tak ze ked zjem obed, ak ma hrozne začne boliet hltan a napina ma.. ostatne dni to je dobre.. myslite si žeto može byť to ? doktorka ma chce poslať na gastro no neviem či mi presne zistia čo mi je tak sa chcem spytať vas, korí s tým máte nejaké skusenosti... ked ja vraciat nechcem! .. co s tym ? :(

goccia

Ewca
ano, ale pokus sa asi radsej zistit kontakty v tvojom okoli, najlepsie od psychologicky, poradi ti toho najlepsieho

EternalSorrow

ja viem ale ja sa proste bojím že vyjedám všetkých ku komu prídem a mám výčitky...či z toho že sa prejedám alebo z toho že to jedlo nebolo mne

EternalSorrow

bože dneska som to prehnala mala som chleba, rožok, jogurt, 4banány, 2pomaranče, mandarínka, kiwi , 4 chleby, žemľa, tyčinky slané...:(( nejde to zastaviť:((vracať nechem ale nechápem to dnes som či včera sa vážila po dlhom čase a mám 43kíl

Ewc

Goccia dik za odpoved.nie som inak daleko od trenc.kraja.dnes som vracala len raz-obed.a zajtra musim aSi k obvodnemu nech mi napise QUAMATEL.strasne ma zas boli zaludok.stale.od rana do vecera.:-(

ana_bella

Dnes su to tri roky :'( tri roky vracania, hladovania, priberanie, nenavisti k samej sebe:'( uz dalej nevladzem nenavidim sa nikto nevie ako sa citim :( a co je najhorsie? prestat nechcem a neprestanem :(