Da sa otehotniet aj cez plodne dni a ked sa do mna neurobil?

pussymagnet69

ja som stále panna ale som tehotná neviete ako je to možné? prosím pomôžte mi nechápem ako sa to stalo iba strýko bol na nášteve predvčerom a robil mi dobre ale nechápem ako:)

drevolub

cau vann, je to mozne, kvapky lasky su tzv. precum, teda tekutina ktoru vyluci myslim prostata pri vzruseni nejaky cas pred ejakulaciou. mne sa to napriklad nedeje vzdy, ale niekedy zo mna doslova vytecie. tato tekutina moze a nemusi obsahovat spermie. takze mala sanca ze by si z toho otehotnela, ale nejaka predsa len je.

Vannn1

Dobrý večer..dá sa otehotnieť pokial sa do mna priateľ vôbec nespravil?pocula som totiž o kvapkách lásky,no nikde nie je 100%napísané ako to s nimi vlastne je.Može sa z nich teda otehotnieť keď pred tým muž neejakuloval?

Certica 3312

Dobrý večer ..
Priateľ my robil po vagíne z vonka a jak sa odbavili tá robil zas ale len z vonka ..
Môžem byť tehotná ? Prosím odpovedzte my .

Kovacova31

Dobrý deň .... Môžem otehotnieť keď sa chalan nespravil do mna ... Ale po urobení hneď strčil do mna ?

Katuska31

Dobrý deň chcela by som sa pýtať.. Aké je riziko tehotenstva ak som este panna?.. Keby mám na povrchu vagíny spermie alebo ak by boli na vreckovke a by som sa stou vreskovkou utrela?, dosť ma to trápy lebo mi mešká menštruácia.. Ďakujem za odpísanie +

Jures

Ahoj,mal som po 9 mesiacoch so svojou milovanou priateľkou sex mám 17 ona 15,mal som ovšem kondóm ale ako som ho otvoril a išiel si ho nasadiť tak som mal ruku od svojho semena respektíve to boli kvapky lásky a potom som so nasadil kondóm a tak sme to robili asi 10 min,nechceli sme dlhšie lebo meboli sme ani sami mala rodičou doma a proste bolo to po prví krát tak som ju nechcel len "zbaviť pannenstva*aby ju to už nebolievalo ale ako to mám povedať,lebo pohlad na ňu ako ju to bolí tak bolel aj mňa ale nie tam dole ale na hrudi)je možne že otehotnie?kondom nepraskol a ja som sa ani neurobil,aj sme kondóm kontrolovali nebol natrhnutý vôbec nič ale toho sa bojím že na kondome by dačo ostalo a dostalo sa do mojej franerky,ona bola tá ktorá mi vravela a pýtala sa vkuse že láska však neotehotniem a ja som ju vždy upokojil že nie proste neurobil som sa ani a nebol kondom roztrhnutý len tie kvapky ma serú,dík za odpoveď

Len Ja

Pred piatimi dnami som mala sex... stratila som panenstvo a chlaprc sa do mna neurobil.. Dnes som mala dostať svoje dni ale nedostala som ešte..Je možné že som otehotnela??