?? prosim vas?
Da sa otehotniet aj cez plodne dni a ked sa do mna neurobil?
Pred piatimi dnami som mala sex... stratila som panenstvo a chlaprc sa do mna neurobil.. Dnes som mala dostať svoje dni ale nedostala som ešte..Je možné že som otehotnela??
Dakujem ze mi to vysvetlil prave chlap lebo on vie asi najlepsie ako to vlastne je lebo vsade su len prispevky od zien ktore nas presviecaju ze to poznaju najlepsie :)
Je to naozaj veľmi zúfalé, že si vy dievčatá, ale aj chlapci leziete do postele a o plodení detí neviete vôbec nič.
Kvapky lásky, ktorých sa tak dnes všetci obávajú sú úplne neškodné. Fámy o tom roznášajú ženy, ktoré nepoznajú svoje ani mužove telo a potom vznikajú také omyly. Nemôžeš otehotnieť z kvapiek. Otehotnieš zo SPERMIÍ.
Semenníky (to čo na svojom priateľovi vidíš za penisom) je miesto kde sa nachádzajú milióny spermií. Neexistuje žiadna šanca, žeby muž NECÍTIL ako prichádza ejakulácia (čas kedy sa spermie dostávajú cez močovú rúru von) sprevádza ho totižto vždy nejaký orgazmus (stav, kedy prichádza vrchol) a cíti ho aj v močovodnej rúre. AVŠAK je pravda, že "kvapky" necíti, nedá sa to ovládať. A ani sa nemusí, pretože samotné kvapky, ktoré NESÍDLIA v semenníkoch, ale vo vlastnej žlaze slúžia na to aby prečistili trubicu od moču, ktorý zvyšuje kyslosť v penise a KYSLOSŤ a VZDUCH pre spermie znamenajú okamžitú smrť. Takže tieto kvapky pri vzrušení vyčistia trubicu aby spermie, ktoré prechádzajú až po ejakulácií mohli bezpečne živé vyjsť. Ak muž NEEJAKULOVAL spermie sa v ňom nenachádzali.
Výnimka však existuje. AK muž ejakuloval a to je jedno kde, potom za ním príde žena a majú opätovne sex tak opäť dochádza k tomu, že telo vylúči "kvapky". Tieto kvapky však v rúre narazia na spermie, pretože nie všetky sa dostanú von počas ejakulácie. Spolu s týmito kvapkami vyjdú do ženy aj spermie a VTEDY JE ŠANCA OTEHOTNIEŤ.
To znamená, že pred druhým sexom po sebe sa muž MUSÍ umyť a vymočiť aby bola močovodná trubica opäť kyslá a zabila / vyhodila všetky spermie.
K samovoľnému úniku spermií nedochádza, možno tak pri dlhej sexuálne neaktivite, ale to sa v dnešnej zvrátenej dobe nestáva.
A VY MUŽI, resp. CHLAPCI. Keď už celé dni masturbujete to ste si aspoň mohli všimnúť, že pri ejakulácií z vás vychádzajú dve tekutiny. Jedna je číra, priesvitná a druhá je biela, resp. slabožltá. Pokiaľ je číra tak je to len neškodný sekrét. Ak obsahuje aj zhluky bielej hmoty tak ide o spermie. Spoznáte to aj v samotnom ejakuláte aj v tom, čo vám po ňom vychádza z penisu.
Ja ale vaše nezodpovedné správanie nechcem ospravedlňoať tým že na 90% nie ste tehotné. Ak neplánujete dieťa a ani založenie rodiny tak NESEXUJTE.
Dobry den chcela by som sa opytat ci mozem otehotniet ked som nemala sex ale priatel ma robil rukou on sa nespravil ale bojim sa ze mohol mat na ruke kvapky lasky ...myslite ze sa v nich nachadza dost spermii na taketo oplodnenie cez prst...nesiel prilis hlboko a takisto vravel ze predtym bol na wc ale nemam tam istotu ze naozaj bol...mavam 23 dnovy cyklus a stalo sa to tri dni po ukonceni menstruacie a sex som este nikdy nemala len ma zatial prstoval dakujem
Mne sa stalo nedavno ze som mala pohlavny styk s kondomom ale pred partnerovým vyvrcholenim sme zistili ze kondom sa roztrhol takze do mna sa nespravil ale je možné že tie "kvapky lasky" sa dostali do mna a teraz neviem či by som mohla z toho otehotnieť a to som užila aj nehormonalnu ochranu (pharmatex) ale som necakala cca 5 min kym bude pôsobiť môžte mi prosím niekto napísať svoj názor na to ?
cane - ak ste plodni, tak dost velka
Chcem sa spytat,pred 3 tyzdnami som vysadila anitikoncepciu a s priatelom sme mali nechraneny sex pocas mojich plodnych dni a urobil sa do mna , aka je sanca ze som tehotna? Uz 7 dni ma bolia bradavky a sem tam mam bolesti v podbrusku .. nieje priliz skoro na tieto priznaky ak teda som ...?
zdrawim chcela by som sa opytat ci možem otehotniet ked partner sa do mna neurobil ....
nemohol!proste nemoze.ked ju ma tak to nejde! no hej spravim si test,len mi ho treba kupit :)