Chcem schudnut

Príspevok v téme: Chcem schudnut
xxxo

Mám 16 rokov,170 cm a vážim 80 kg, moja nadváha mi zatiaľ nespôsobuje žiadne zdravotné problémy ale necítim sa dobre, keďže som mladá a kvôli váhe mám problém nájsť si priateľa. Do leta by som si priala schudnúť minimálne 13 kíl, tak mi poraďte ako na to, všade čítam o rôznych diétách ako ľuďom pomohli, no dočítala som sa aj ako sa im to po skončení diéty vrátilo a dvojnásobne-tak mi niekto poraďte čo mám robiť, je lepšie nejesť alebo začať cvičiť?
Mám dve sestry jedna má problémy s nadváhou ako ja a druhá je úplne chudá-a pritom jeme rovnako! Svoje telo chcem zmeniť pokiaľ som mladá.

Lucy.S

Žiadne, ale fakt žiadne lieky na chudnutie neužívajte!.... je to iba zbytočné vyťahovanie peňazí z vreciek! a čím väčšia reklama, tym menší účinok....

kikuš125

Ahojte mám 15 a 48 kg pri výške 165cm ... neviem prečo ale mám pocit, že som strašne pribrala chcela by osm to dať na 46 kg ... moja kamarátka má tak isto 165 cm... ale je chudšia :/ nejaké rady ? :)

albatatka

Ak chces schudnut skus liek adipex retard. Uzivala som ho a mala som s nim vyborne skusenosti schudla som 12kg za 6 tyzdnov. Je to liek ktory potlaca chut na jedlo. Ak by mal niekto o tento liek zaujem alebo o informacie zaujem napiste na albatatka@centrum.sk

lu

woooow, harmonia, sabynka a sisi....nadherne napisane....schudnut chcem aj ja, takze som zacala nieco pre to robit....drzim palce vsetkym babam, co sa rozhodli bojovat s nadvahou....

JessicaI

Ahojte dievcata, ako sa mate?

Ja som mala vcera vecer strasne zly pocit. Citila som v sebe taku nervozitu z toho, ze nemozem zjest viac jedla a hocikedy. Od septembra do teraz som taky problem nepocitila. Vcera som si dokonca obhrizla v ustach jasna. Neviem co sa to so mnou dialo... Myslela som si, ze uz som s tym vysporiadana ako sa teraz stravujem a zrazu som zistila ze niesom. Dnes som si dopriala hned po obede kolac aby ma nelakal neskoro vecer. Je to tazke s tou zravostou skoncovat...

Saša

Ahoj, ja som mala rovnaký problém...mala som nadváhu, nevedela som nijako schudnúť...dva mesiace som držala dietu a každý večer poctivo cvičila, ale schudla som len jedno kilo! takže na diety zabudni, cvičenie takisto nie je nič moc...ale nevzdala som sa a hľadala som ďalej ako schudnúť...treba piť veľa vody! :)) ja som vydržala 2 týždne na mojej diete, ktorú som si vymyslela :) -
raňajky : celozrnný chlieb s 20% nízkotučným maslom, 0,7 l čistej vody
obed : polievka (napr. zeleninová, bez cestovín!), varené mäso (bez soli atd) a zelenina, 1,5 l vody
večera : znova celozrnný chlieb s nízkotučným maslom, 1 l vody
...
k tomu ešte trošku pohybu, postačí aspoň kažodenná polhodinová prechádzka :) ja som na sebe videla výsledky už po 3 dňoch...uvidíš, schudneš rýchlo :) pôjde to...ale nezabudni - každý deň si daj aspoň niečo sladké, napríklad musli tyčinku alebo niečo podobné čo nemá veľa kalórii, aby sa ti po diéte neobjavil jojo efekt. Pi VEĽA vody. Držím palce :))

itssoeazy

dukanovu dietu si skusala? pozri napriklad sem -odkaz odstránený- - su tu popisane jednotlive fazy, postupy, jedalnicek... odporucam, mne aj dvom kamaratkam pomohla... netreba to prehanat, treba chudnut s rozumom a venovat dostatok casu aj fyzickej aktivite a uspech sa dostavi