Chcem schudnut

Príspevok v téme: Chcem schudnut
xxxo

Mám 16 rokov,170 cm a vážim 80 kg, moja nadváha mi zatiaľ nespôsobuje žiadne zdravotné problémy ale necítim sa dobre, keďže som mladá a kvôli váhe mám problém nájsť si priateľa. Do leta by som si priala schudnúť minimálne 13 kíl, tak mi poraďte ako na to, všade čítam o rôznych diétách ako ľuďom pomohli, no dočítala som sa aj ako sa im to po skončení diéty vrátilo a dvojnásobne-tak mi niekto poraďte čo mám robiť, je lepšie nejesť alebo začať cvičiť?
Mám dve sestry jedna má problémy s nadváhou ako ja a druhá je úplne chudá-a pritom jeme rovnako! Svoje telo chcem zmeniť pokiaľ som mladá.

Lubko4

Janko z okolia Vranova si ako predsavzatie kazdý rok dáva taktiz schudnutie, no zatiaľ mu to ani raz nevyšlo :-(

smolenka

pravidelná strava,5-6xdenne s odstupmi 3-4hod,počnúc raňajkami. Prípadne umocniť výsledok a posilniť zdravie produktami Herbalife.

ALenkaMala

to mi je luto, musis mat silnu volu, cvicit, jedalnicek pravdaze, hlavne zdrave jedna a malo vo vascich intervaloch, popripade podporit metabolizmis niecim

pomocnica

Hej, ale keď sú začiatky ťažké, tak si dá tabletky, a myslí si, že môže jesť čo chce, cvičiť nemusí, veď chudne nie? ...a kúpim si ešte jedno balenie nie? , keď tak pomáhajú. Ale čo za humus je v nich, to si neprečítajú, hlavne že chvíľu pomôžu, ale čo chcú brať tabletky celý život? A ani stravovanie ani nič nezmeniť. A keď už schudnú nejakých svojich vytúžených 15 kg, tak ich vylúčia, ale čo sa to deje? Váha je späť a ešte k tomu aj s 5 kg bonusom! Čo len robím zle? Asi som nemala tie tabletky vylúčiť. a je to tu. kolobeh svinstva! :S
Radšej začať so zdravou stravou, pridať POHYB A Kilá Pôjdu celkovým zmenením životného štýlu DOLE NATRVALO. :)

Zdenka40

U niekoho sú pri chudnutí ťažké začiatky. Tabletky na chudnutie vtedy možu pomocť naštartovať metabolizmus aby telo rýchlejšie spaľovalo tuky. Keď cvičíte, držíte diétu a ručička na váhe sa ani nepohne, je to dosť demotivujúce. Samozrejme že tabletky neschudnú za vás ale pomožu

Kiki28

Ja som pri chudnutí užívala Lipoxal Effect. Pomáhal mi spaľovať tuky, dodával energiu a pomáhal zahnať hlad. Stravovala som sa zdravo, jedla veľa zeleniny (ovocie obsahuje veľa cukrov) a pravidelne som cvičila. Podarilo sa mi schudnúť 12 kg za pol roka

Hanka33

Jediné zdravé chudnutie je postupné a pomalé. možete si pomocť tabletkami na chudnutie ale nemožete na nich chudnutie postaviť. Musíte sa racionálne stravovať a veľa cvičiť. To je jediná cesta ktorá vám nezničí zdravie