Mám 16 rokov,170 cm a vážim 80 kg, moja nadváha mi zatiaľ nespôsobuje žiadne zdravotné problémy ale necítim sa dobre, keďže som mladá a kvôli váhe mám problém nájsť si priateľa. Do leta by som si priala schudnúť minimálne 13 kíl, tak mi poraďte ako na to, všade čítam o rôznych diétách ako ľuďom pomohli, no dočítala som sa aj ako sa im to po skončení diéty vrátilo a dvojnásobne-tak mi niekto poraďte čo mám robiť, je lepšie nejesť alebo začať cvičiť?
Mám dve sestry jedna má problémy s nadváhou ako ja a druhá je úplne chudá-a pritom jeme rovnako! Svoje telo chcem zmeniť pokiaľ som mladá.
Chcem schudnut
Janko z okolia Vranova si ako predsavzatie kazdý rok dáva taktiz schudnutie, no zatiaľ mu to ani raz nevyšlo :-(
co je dobre na podporu metabolizmu ??
to mi je luto, musis mat silnu volu, cvicit, jedalnicek pravdaze, hlavne zdrave jedna a malo vo vascich intervaloch, popripade podporit metabolizmis niecim
Hej, ale keď sú začiatky ťažké, tak si dá tabletky, a myslí si, že môže jesť čo chce, cvičiť nemusí, veď chudne nie? ...a kúpim si ešte jedno balenie nie? , keď tak pomáhajú. Ale čo za humus je v nich, to si neprečítajú, hlavne že chvíľu pomôžu, ale čo chcú brať tabletky celý život? A ani stravovanie ani nič nezmeniť. A keď už schudnú nejakých svojich vytúžených 15 kg, tak ich vylúčia, ale čo sa to deje? Váha je späť a ešte k tomu aj s 5 kg bonusom! Čo len robím zle? Asi som nemala tie tabletky vylúčiť. a je to tu. kolobeh svinstva! :S
Radšej začať so zdravou stravou, pridať POHYB A Kilá Pôjdu celkovým zmenením životného štýlu DOLE NATRVALO. :)
U niekoho sú pri chudnutí ťažké začiatky. Tabletky na chudnutie vtedy možu pomocť naštartovať metabolizmus aby telo rýchlejšie spaľovalo tuky. Keď cvičíte, držíte diétu a ručička na váhe sa ani nepohne, je to dosť demotivujúce. Samozrejme že tabletky neschudnú za vás ale pomožu
Kiki28- to by sa ti podarilo aj bez tých tabletiek. treba mať len silnú vôľu, proste sa zatnúť!
Ja som pri chudnutí užívala Lipoxal Effect. Pomáhal mi spaľovať tuky, dodával energiu a pomáhal zahnať hlad. Stravovala som sa zdravo, jedla veľa zeleniny (ovocie obsahuje veľa cukrov) a pravidelne som cvičila. Podarilo sa mi schudnúť 12 kg za pol roka
Jediné zdravé chudnutie je postupné a pomalé. možete si pomocť tabletkami na chudnutie ale nemožete na nich chudnutie postaviť. Musíte sa racionálne stravovať a veľa cvičiť. To je jediná cesta ktorá vám nezničí zdravie