Chcem schudnut

Príspevok v téme: Chcem schudnut
xxxo

Mám 16 rokov,170 cm a vážim 80 kg, moja nadváha mi zatiaľ nespôsobuje žiadne zdravotné problémy ale necítim sa dobre, keďže som mladá a kvôli váhe mám problém nájsť si priateľa. Do leta by som si priala schudnúť minimálne 13 kíl, tak mi poraďte ako na to, všade čítam o rôznych diétách ako ľuďom pomohli, no dočítala som sa aj ako sa im to po skončení diéty vrátilo a dvojnásobne-tak mi niekto poraďte čo mám robiť, je lepšie nejesť alebo začať cvičiť?
Mám dve sestry jedna má problémy s nadváhou ako ja a druhá je úplne chudá-a pritom jeme rovnako! Svoje telo chcem zmeniť pokiaľ som mladá.

Mata3465

Ahoj :-) Na podporu chudnutia môžem odporučiť bylinnú zmes Weight Balance, ktorá napomáha metabolizmu a tráveniu, konkrétne tak, že pomáha lepšie spracovať potravu, a teda nebudeš musieť toľko jesť a prijímať nadbytočné množstvá potravy, ktoré sa ti potom nevyužité ukladajú do tukov. Mne sa podarilo za pol rok schudnúť 15 kíl, viem, nie je to svetoborne veľa, ale som za to rada -odkaz odstránený- :-)

Maoam

vahu mas inak teraz fajn vzhladom k vyske, len to nie je bohvieako zdrave schudnut tak rychlo ako napr. tvoja sestra, ty podobne, samozrejme ak vychodzia vaha nebola 80kg na tu vysku, tam ide desat kil rychlo dolu

vyzera to na drasticku zmenu jedalnicka a denne intenzivne cvicenie, myslis, ze to takto date navzdy?

Maoam

musis cvicit kazdy den (telo potrebuje oddych na regeneraciu svalstva)

a dokedy chces vydrzat s tymto prijmom denne? mna by zaujimal jedalnicek do 1000kCal/den, vazne teraz a to 5x denne

ylatkako

ja som napriklad tiez schudla za 2 mesiace 8 kil a stale mam 52 kg (zo 60) a mam 163 cm normalne zdravo jem ako vtedy a cvicim kazdy den a moj prijemsom zvysilana 900 kcal -1100 a furt drzim to hned neznamena ze sa Danka22 hned vrati k povodnej strave sak moze zdravo jest a trochu oddychnut. btwsom jej sestra.

Maoam

Danka22 - nemyslis, ze to, co si urobila, je mierne sialene? a ten denny prijem kCal nestaci ani len na bazalny metabolizmus, aby vobec fungovali zakladne telesne funkcie ako maju...

ale fajn, uvidis sama, co budes musiet urobit pre to, aby si tych 48 udrzala (neviem pri akej vyske) a ake to bude mat nasledky (aj to prudke schudnutie), keby si to dala dole postupne za polroka-rok, ok, ale takto...