Viem , že laska je o inom ... nie o tom ake ma zena prsia ja asni v podstate nemam problem najst si partnera ale vadi mi to a hanbim sa vyzliect uz som toho o tom precitala kopec aj ta modelka co ma malicke prsia a jaka je predsa slavna lenze ja mam este mensie .. ja skoro no fakt skoro ziadne a potom napr. taka kate hudson tiez skoro ziadne ale aspon nieco ... ja už neviem co si mam o sebe mysliet ... chalan ktory mi vravel ze mu to nevadii... nakoniec sa na mna aj tak vykaslal ked sme sa spolu vyspali ... jednoducho vyzera to skaredo .. chalansky ... plastiku nechcem ved potom ostavaju zevraj aj tak jazvy ...waa neviem ako sa s tym zmierit:((
Ziadne prsia...
Tak,ked si neda urobit z nicoho stvorky,tak nevidno...Ale su vselijake extremistky...
Doňa bára, Korki tu nikomu nenadáva,nič nevidím????????????
blondinecka,SILIKONY NEVIDNO A POSOBIA VELMI PRIRODZENE!preco tu zase hovoria ludia,co ich este nikdy nevideli nazivo?????????
ok, Trash...
Korki...nechytajme sa za slovicka...myslim,ze so Zuzkou sme sa porozumeli...kludne si daj urobit prsia,ja len podotykam,ze to nie je vsetko....
Trash, a o velkych prsiach tu nikto nehovori, ako o velkej vyhre. hovorime tu, tie co nemame ziadne, ze si chceme operaciou vylepsit dekolt a nie ze ccheme dat urobit F prsia...
dona, a to je vyjadrujem svoje pocity so ziadnych prs, to nie je ziadna mudrost. ale dakujem za komentar, aj to sem patri...
dona,
prepac, ja tu nikomu nenadavam. napis jeden citat, kde som niekomu nadala... ty asi nevies, co su nadavky...
len ma vytaca, ked tu pisu baby, ktorych sa tato tema vobec netyka a nevedia sa absolutne vzit do koze tej baby, ktora ma naozaj tento problem...
zuzkas, dik...
trash,
veru si to nepochopila. ja som napisala, ze to myslim v dobrom. obrazne. fakt neviem, co je to bolest chrbta, takze urcite si to neviem predstavit. len porovnavam, ze radsej prsia a mensia bolest ako ziadne prsia... je to mozno cudne pre teba, ale ja to takto citim. a veru z 3 prs som este nepocula, ze by niekoho bolel chrbat. to bude asi v zlom drzani tela alebo zhrbenost... neviem, poznam vela bab, co ma 3 a nepocula som o bolesti. mam kamosku co ma minimalne 6 a ta teda uz chodi riadne zhrbena, zacina uvazovat o zmenseni... so zdravotnych dovodov. ta zas svoje prsia nenavidi a tie jej veru nezavidim ani ja, ale urcite nebude trpiet cely zivot, ako jej mama. ta uz musi jest tabletky, aby prezila kazdy den, kvoli megaprsiam...
blondinecka, ver tomu, ze dobre urobene silikony vyzeraju prirodzene, ani ja som neverila, kym som nevidela. v jednej teme mame galeriu,kde skoro vsetky, co podstupili operaciu maju krasne prsia a vyzeraju prirodzene. s muzom len slintame, ked pozerame, ako to ti doktori vedia krasne spravit... a dokonca aj na dotyk, mam kamosku, co mi dala opacit a jej muz povedal, ze mal moznost porovnat a je to to najlepsie, co zazil. tak neuvazuj za chlapov, ked nie si chlap. kazdy povie, ze nepotrebuje zenu s velkymi prsiami. ved ani ja nechcem velke. ale chcem aspon nejake...
trash, a nie je vyhra mat velke prsia, ale nie je vyhra mat ani ziadne prsia, tak sa hadaj...
aha,tak už sa chápeme:-),ja osobne keby som mala po deťoch aspoň 1,5,tak by som na plastiku nikdy nešla,ale ja som už nechcela chodiť v lete pomaly ani von.proste som sa hanbila,lebo inak vyzerám mlado,postavu mám dobrú,len tie prisa mi chýbali a to nieje o tom,že treba sa zmieriť s tým aké sú,keď niesu žiadne,tak sa s tým zmieriť žiaľ nedá:-(