Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ziadne prsia...

Príspevok v téme: Ziadne prsia...
ZuZulla

Viem , že laska je o inom ... nie o tom ake ma zena prsia ja asni v podstate nemam problem najst si partnera ale vadi mi to a hanbim sa vyzliect uz som toho o tom precitala kopec aj ta modelka co ma malicke prsia a jaka je predsa slavna lenze ja mam este mensie .. ja skoro no fakt skoro ziadne a potom napr. taka kate hudson tiez skoro ziadne ale aspon nieco ... ja už neviem co si mam o sebe mysliet ... chalan ktory mi vravel ze mu to nevadii... nakoniec sa na mna aj tak vykaslal ked sme sa spolu vyspali ... jednoducho vyzera to skaredo .. chalansky ... plastiku nechcem ved potom ostavaju zevraj aj tak jazvy ...waa neviem ako sa s tym zmierit:((

Vesi

Skús sa s tým zmieriť, veď nik nie je úplne dokonalý. Každému mužovy netreba aby žena mala veľké psia. Mne osobne by to nevadilo.

silviklh

:D ako dobre,ze koncis,tak uz sem laskavo nic nepis,ty "blondinecka" a ak si videla nazivo,tak asi zle odvedenu pracu!ja so mvidela vyse sto silikonovych prs a vsetky bol isuper,keby so mnevidela fotky pred,nepovedala by som,ze to je silikon.
a uz sem teda nepis,bye bye

blondinecka

korki a spol., vydim, ze si fanaticky zanietena.. takto, videla som nazivo...chytat nemusim a ani slintat, dakujem, nie som inak orientovana..a prilis to tu nepropaguj, lebo len mladym labilnym dievcatam tu pchas kaleraby do hlavy..kvoli tvojim mindrakom ich nerob este vacsie ostatnym dievcatam..mi to pride, ako keby si chcela aby aj ostatne boli dorezane.. pre mna za mna, dajte si s tym silikonom aj hlavu vypchat, len to tu nepodavajte ako tu najuzasnejsiu vec.. tot co som mala na srdci...a koncim

lindúš

korki prajem ti aby ti tá operácia vyšla :) adusha nemáš napr. pokec alebo fb ??? mohli by sme sa skontaktovat a len tak popísat