som na pokraji nervoveho zrutenia!v septembri som sa prestahovala kvoli skole,byvam v bte s holkou-bulimickou!neviem,co mam s nou robit.nikd nemame ziadne jedlo doma,takze ja ine nerobim len chodim do obchodu,neaju s apri nrj urobit nijake zasoby!z domu som si po vianociach doniesla za obrovsku plechovku cookies-dnes som zistila,ze su vsetky prec,zjedla mi celu vianocku,chleba a asi tak 4 rezne!okrem toho zvracia do vane,umyvadla..kdekolvek,nehovoriac o tom,ze sa mi zda,ze mimiznu peniaze...priatel chce,aby som sa prestahovala,ale mam to blizko skoly a centra a este aj za dobru cenu...co mam s nou robit?!ako takto mozete zit?nechapem,naco sa tu baby rozpisujete cele dni,uz davno ste mali bt na pschiatrii,zit vo vasom okoli je strasne!
s.o.s bulimicka
Hillary a ty maš aký problém s východom ?!!
Hillary a ty maš aký problém s východom ?!!
no keď toto nie je bulímia, tak potom už naozaj neviem čo je ... musím ťa sklamať, ale áno, JE TO BULÍMIA. sama som bulimička-aj keď teraz už vo fáze, že som cca pol roka OK :-)
a nemyslím si, že zase prejdeš do fázy, že budeš vracať párkrát mesačne... ono sa intenzita skôr zvyšuje ako znižuje. aj u mňa to tak bolo. najprv raz mesačne, potom raz týždenne, stále som si myslela, že to mám pod kontrolou... a potom párkrát denne... no a ďalej nebudem pokračovať. čiže áno, máš bulímiu a asi niekoho vyhľadaj. pokiaľ neprestaneš vracať úplne, nie si OK a nemáš to ani pod kontrolou !
baby ani neviem ci pisem do dobrej temy, no chcela by som sa spytat....
vracam rozne, niekedy len 3ci 4 krat za mesiac... no teraz mam ine obdobie 2 mesiace vkuse ,raz-dvakrat za den ... myslim ze to je len prechodne obdobie ktore potom obat preusti do toho ze par krat za mesiac .. no myslite ze sa aj toto da ,,definovat,, ako bulimia a mala by som vyhladat pomoc? alebo je to vec co stale zvladnem sama??.. celkovo takto som asi 3 roky, s tym ze zaciatok toho vsetkeho bolo nejedenie ..no teraz aj ked vracam sa neprezieram!!!
myslim ze to nieje bulimia no chcem pocut aj iny nazor
dakujem ...
hillary ano, ja som si to vsimla hned, ze ako prva, ktora reagovala na prispevok bola ona sama. Tam sa sice pasovala uplne do zakladatelky temy, ako pises, bolo to akoby pokracovanie toho, co zalozila. Vtedy som si myslela, ze dotycna zvykne pouzivat tieto dva nicky bezne a akosi sa pozabudla, ze zacala temu inym nickom...brala som to este v pohode, ze dievca si to asi neuvedomilo, ze sa prihlasilo pod inym nickom. No potom, ked akoze zacala s druhym nickom obhajovat samu seba, teda ten prvy nic, vedela som, kolka bije.
A to, ze preco sa vydava za spolubyvajucu a nenapise to v svojom mene aj ked je to tu anonymne a aj tak by ju nikto nepoznal.......ono je to v jej psychike. Nevie ako sa z tejto choroby dostat, je na pokraji svojich sil,zufala, nestastna, sama seba nenavidi za to, do coho spadla, nenavidi seba, svoje telo, to, ze nevie s tym prestat a preto sa prenesie do tej druhej osoby a zacne utocit a hnevat sa na tu, akoze druhu, teda sama na seba....no, je to tazke vysvetlit a vcitit sa do jej myslenia najma vam, ktore ste zdrave a nebojujete s touto hroznou chorobou. Ona, aj ked si je vedoma, ze tu je to anonymne , aj napriek tomu sa hanbi sama za seba a radsej sa vyhovori na problemy kamaratky. Mam to roky odskusane z praxe a takymo ludom je vzdy lepsie sa schovat za niekoho ineho, akoby mal sam, celom bojovat proti problemu, ktory ma. Vtedy, ked dospeje k tomu a bude presvedceny, ze naozaj sa chce liecit a nieco s tym robit sa k tomu postavi celom. Ona, bohuzial, musi este dospiet k tomu a musi byt na 100% presvedcena, ze to chce.Ale musi k tomu dospiet sama, sama chciet,nikto ju nemoze do toho nutit a tlacit, inak to nebude mat vyznam a po case spadne opat tam, kde bola doteraz.
moja blizka ma inak tazku schizofreniu a toto mi fakt dost vela pripomina , u teba kocka bulimia bude asi nie ten najhlavnejsi problem
a ja trubickaaaaaa som sa nechala namotat hahaha musi byt chora , lebo aj v tej teme mam o neho bojovat teraz som to studovala pise z obidvoch vlastne nickov vlastne rovnaky nazor tak na co ich prepina nechapem , boze ja som ofca sa tu vypisujem a rozculujem cely den nad nou , tinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ladidaaaaaaaaaaaaaaaaa pod seeeeeeeeem vsak diskutujeme kde si
v teme Mám o neho bojovať? vystupuje aj ako lejla 30 aj ako ladida :D
Baby, ja to tiež nechápem. Je to anonymné fórum, tak prečo? Potom to budí dojem, že je téma vytvorená len na to, aby si niekto zabíjal nudu a je to nedôveryhodné. A ešte to, ako sa z nás snažila robiť sprosté a už prvý príspevok to celé odhalil :)) ja som si myslela, že sa tu hneď na to zaregistrovala a doplnila tému a potom keď som prebehla ostatné príspevky, tak bolo hneď jasné, koľká bije... Smutné, že človek v dnešnej dobe nie je schopný bojovať sám za seba.