s.o.s bulimicka

Príspevok v téme: s.o.s bulimicka
tinka ba

som na pokraji nervoveho zrutenia!v septembri som sa prestahovala kvoli skole,byvam v bte s holkou-bulimickou!neviem,co mam s nou robit.nikd nemame ziadne jedlo doma,takze ja ine nerobim len chodim do obchodu,neaju s apri nrj urobit nijake zasoby!z domu som si po vianociach doniesla za obrovsku plechovku cookies-dnes som zistila,ze su vsetky prec,zjedla mi celu vianocku,chleba a asi tak 4 rezne!okrem toho zvracia do vane,umyvadla..kdekolvek,nehovoriac o tom,ze sa mi zda,ze mimiznu peniaze...priatel chce,aby som sa prestahovala,ale mam to blizko skoly a centra a este aj za dobru cenu...co mam s nou robit?!ako takto mozete zit?nechapem,naco sa tu baby rozpisujete cele dni,uz davno ste mali bt na pschiatrii,zit vo vasom okoli je strasne!

tinka ba

tak ked tebe sa zda normalne,ze pridem do kuchyne a vyzerem komplet chladnicku a nenecham tam ani krajec cleba,tak to je sila!podotykam-ona tam nikdy nbic nema,lebo ma dietu,tak aby zbytocne nezrala.potom zje moju tyzdennu stravu!

tinka ba

hillary,no prepac,tam nejde o vianocku-resp.keby z nej odkroji,ani okom nemihnem,aj tak ju sama nezjem,ale ze mi nenecha ani platok na ranajky?!ako popri skole makam,vratim sa domov o 9,cestou si nenakupim,lebo sa tesim napr na nieco,co mam doma a pridem tam,vsetko vyzrate,ona tvrdi,ze to nebola ona!!!tak sa parkrat stalo,ze ja som bez vecere,rano musim daco kupit na ranajky,lebo doma som mala vsetko zjedene!to nie su 4 veci,to je permanentne chybajuce minimn polka jedla a ja to platim,tak preco by som ju mala zivit???a pomahat?ako jej ja mozem pomoct?ak sa same nechcete liecit,nikto vas neprevedci,ste totalne zblbnute do diet.aj mne vravi ze sa mam kontrolovat,co jem,lebo stlstnem!no dovidenia!

Lia86

No mne by tiez osobne vadilo, keby mi spolubyvajuca vsetko pojedla a este k tomu brala peniaze. Podla mna mas 2 riesenia, bud ostanes na byte a budes si zamykat izbu ako napisala Hillary alebo si najdes nove byvanie... Ovracana vana a umyvadlo, tak to by ma uz total dorazilo...

hillary

ked niekto pise o niekom z okolia kto ma ppp vacsinou to zacina a konci slovami chcem pomoct poradte :) takze ty nie ale ja ti poradim v tvojom probleme odstahuj sa , ako co ti mam na to povedat to je choroba a to nevyriesis dohovorom ani krikom nicim , zacni si jedlo zamykat a peniaze tiez a a aspon si ich rataj ked ani nevies ci ti ich na sto percent ukradla a inak to je strasne ze ti zjedla az styri veci , to ja som spolubyvajucim ani nemusela nukat a dali si a nepisala som rozculena na fora, nechavaj si jedlo a prachy v izbe tu si zamkni a mas po probleme , ked ti tak strasne vadi jedna vianocka

ladida

za gram chyby sorry,pisem v tme a este aj rozculena,tak sa mi nejak rozmnozili preklepy..je mozne,aby mi kradla peniaze?kradnete vy?je dajaka sanca,ze toto peklo prestane?je otrasne nikdy si nebyt isty,ci ked sa vratite domov,najdete tam svoje jedlo alebo bude doma zas iba sol a muka!