som na pokraji nervoveho zrutenia!v septembri som sa prestahovala kvoli skole,byvam v bte s holkou-bulimickou!neviem,co mam s nou robit.nikd nemame ziadne jedlo doma,takze ja ine nerobim len chodim do obchodu,neaju s apri nrj urobit nijake zasoby!z domu som si po vianociach doniesla za obrovsku plechovku cookies-dnes som zistila,ze su vsetky prec,zjedla mi celu vianocku,chleba a asi tak 4 rezne!okrem toho zvracia do vane,umyvadla..kdekolvek,nehovoriac o tom,ze sa mi zda,ze mimiznu peniaze...priatel chce,aby som sa prestahovala,ale mam to blizko skoly a centra a este aj za dobru cenu...co mam s nou robit?!ako takto mozete zit?nechapem,naco sa tu baby rozpisujete cele dni,uz davno ste mali bt na pschiatrii,zit vo vasom okoli je strasne!
s.o.s bulimicka
ladida ja to chapem na tamto nehovorim ani slovo , v tom mas pravdu ty aj ona ja len hovorim na margo toho ze : trepe tu niekto o magorinach , patrime na psychiatriu, a sme sebecke , a nicime nase okolie, ked si to zoberiem na seba moje okolie o nicom nevie a viem si to ustriehnut jasne som jej napisala nech nehadze vsetkych do jedneho vreca ale ked ona si nedala povedat :0 , na co sem pise na co tu uraza ona neuraza spolubyvajucu uraza vsetkych s ppp a to zase nie, na co sem pise co chce pocut aku radu , ma dve moznosti nech si zamyka jedlo - na co povedala ze nema chladnicku v izbe :D tak nech sa odstahuje co jej mam na to povedat , o tom pedofilovy mas pravdu ze nanho pride chut a bla bla ale co ona povie na bulimicku ze je sebecka ok nehadam sa ked je to v takom stadiu ako u nej ale stale je to choroba ked budem mat ja rakovinu a otec mi bude rano drzat hlavu nad hajzlom budem ja za sebecku preto ze som chora ?
hilary si zlata baba,ale tato tvoja reakcia je total z cesty!aj ja som byvala bulimicka,ale Tina ma pravdu!nechapem,ze na nu utocis,ma pravo sa vyjadrit a ked sa raz vyliecis,pochopis,ze ma dokonca pravdu.to,ze je niekto zavisly nie je ospravedlnenie!to ak na pedofila pride jeho chvilka,tak treba tolerovat,ze sa neovladol?viem,ze zavaznost je diametralne odlisna,ale podstata je ta ista.nema pravo svojou "poruchou"zasahovat do zivota inym ludom a pritom kazda z vas/nas to robi,len sme naozaj asi natolko sebestredne,ze to nevidime...tak isto nemozes ziadat,aby tina menila svoje doterajsie normalne navyky koli nenormalnemu spravaniu kamosky.. trosku objektivnosti,ja som moju mamu takmer priviedla na psychiatriu a tiez som si to nevsimala...
z vychodu nie som,co ti mohlo dojst z mojho nicku,ale neva..nikoho neurazam,tie veci su fakty.sorr,,ale som studentka,pracujem,platim jedlo,co zje nejaka moja spolubyv a este mam platit chladnicku?no sorry,ale si ty normalna?a precitaj si a ppp je o prehnanej zahladenosti do seba a svojho vzhladu!pokial viem,tak moj hnev je opravneny a normalny,chovanie bulimiciek nie je.nemozes cakat,ze kazdy to bude tolerovat!ked sa chce niekto vyliecit-da sa to!je to zavislost ako kazda ina.vy o tom hlavne rozpravate ako sa chcete liecit,hlavne ze pak napises ako sa uz dopredu prezeres...sorry,ale ste uplne mimo.za svoj problem si mozete sami.
v izbe chladnicku nemam , ale kebyze ju potrebujem nemam problem si ju kupit ale tak to je kazdeho osobna vec ako riesit problem ci urazat inych alebo si kupit chladnicku haha
o magorinach si tu piseme pod nazvom zdravie ? ja pisem pod nazvom anorexia bulimia co sa v konecnom dosledku zdravia dotyka inak by tu ta sekcia nebola
odpust neda mi to - magoriny , holka to co su za vyrazy odkial si ? z vychodu ?
my zjeme vsetko pokazene a potom to vyvraciame nezabudaj ze ppp neni len bulimia ja jedlo negrcam a nejem ani nic pokazene , tak si chod svoj stupidny hnev vylievat niekde inde a neotravuj tu baby co maju chorobu a ver mi za 99 percent co tu je chce s tou chorobou bojovat
a ak sme my vsetky sebecke a povrchne , tak si absolutne nepochopila o com anorexia a bulimia je ...
a vidis ukazem ti svoju dobru naladu ja teba urazat alebo hodnotit nebudem
cest vynimkam,su tu aj baby,ktore sa naozaj snazia bojovat s tym a nie si len porovnavat ktora ma dietnejsiu stravu...tym velmi fandim a dufam,ze to zvladnu.
a precitala som si snad vsetky prispevky na fore,lebo ked podobny problem nemas,nepochopis a ja som sa naozaj snazila pochopit,co sa Dade(spolubyv)deje v hlave,ako pomoct,nema to vyznam,za vsetko na mna krici,je podrazdena,zapiera vsetko,vies keby mi povie"ok,mam tento problem,zjedla som ti za plech lasagni-nie je problem,kupim si cinske nudle,mne je jedlo ukradnute,ale ze ona robi to iste co -ja som nakoniec ta zla a ona je vlastne chuderka.nejde o tu vianocku,ide o to,ze nie vsetko je jej!ako mozes zjest za plech lasagni a druhemu nenechat ani kusok?!kluc od izby nemam a jedlo v izbe?a ty tam mas chladnicku?sice vam je to jedno,mozte zjest aj pokazene ked to pak aj tak vyvraciate,sorry,hnevam sa.ste vsetk sebecke a povrchne.pochybujem,ze vasi rodicia nie su nestastni.
a podla teba nepatrite na psychiatriu?to nie v zlom,ale ten zivot co ma moje spolubyv je horsi ako smrt!radu som necakala,potrebovala som zo seba dostat hnev.nakoniec vy tu tiez len tak trkocete o svojich magorinach..ironia je ze na fore s nazvom zdravie.
ja som z teba neurobila hyenu ale ty si napisala veci ako rozpisujete sa tu mali by ste byt na psychiatrii zit vo vasom okoli je strasne a bla bla , tak neviem kto z koho :)takze len tak som ti zakontrovala lebo nemyslim si ze ludia v mojom okoli su zufaly a bla bla , nehadz vsetkych do jedneho vreca, a napisala som ti to co Lia odstahuj alebo zamykaj neni nijaka ina moznost len tak pre zaujimavost aku radu si asi tak cakala?
nemam:( plus tam nemam chladnicku!najhorsie je,ze ona ked jej poviem,aby si kludne dala z mojho,ale nech mi trochu necha na veceru,zacne hystericky jacat,ze ona moje sr...ky jest nepotrebuje a nicoho sa ani nedotkla...takto "sublimoval"plech s ryzovym nakypom,lasagne..vlastne vsetko.a hillary zo mna urobila hyenu,ale ja s frajerom si setrime na vylet do australie,antakymto sposobom to nejde,uz nerobim nic ine len dokupujem jedlo!a odist nechcem,byt je to super,mam to pesky do skol aj prace a vevidim dovod,preco ja sa mam niecoho vzdavat..no hroza:)))
Tinka BA, to ani nie je ze ju zivis, ved ona to v zapeti vyvracia... Nemas kluce od svojej izby?