s.o.s bulimicka

Príspevok v téme: s.o.s bulimicka
tinka ba

som na pokraji nervoveho zrutenia!v septembri som sa prestahovala kvoli skole,byvam v bte s holkou-bulimickou!neviem,co mam s nou robit.nikd nemame ziadne jedlo doma,takze ja ine nerobim len chodim do obchodu,neaju s apri nrj urobit nijake zasoby!z domu som si po vianociach doniesla za obrovsku plechovku cookies-dnes som zistila,ze su vsetky prec,zjedla mi celu vianocku,chleba a asi tak 4 rezne!okrem toho zvracia do vane,umyvadla..kdekolvek,nehovoriac o tom,ze sa mi zda,ze mimiznu peniaze...priatel chce,aby som sa prestahovala,ale mam to blizko skoly a centra a este aj za dobru cenu...co mam s nou robit?!ako takto mozete zit?nechapem,naco sa tu baby rozpisujete cele dni,uz davno ste mali bt na pschiatrii,zit vo vasom okoli je strasne!

hillary

vsak ale mne bolo luto tej bulimicky nie tej zlej akoze druhej spolubyvajucej tak preco sla sama proti sebe neviem ci som to napisala tak ako som to myslela

hillary

kokos sasskia ty si aky detektiv :)))))) ja som si to fakt nevsimla ale ked si pozres zakladatelku temy tak hned prvy prispevok je uz od toho druheho nicku a tam v nom teda je pokracovanie akoby k tej teme tak uz tam je jasne ze to pise jedna osoba to iste no sranda a saskia ked sa uz tomu tak rozumies alebo tak ze si to odhalila mozes mi povedat ze preco to robi? preco to nepovie na rovinu alebo fakt teraz tomuto vobec nechapem a to uz ked sli proti mne obidve som uz zacala aj rozmyslat ci som neni ja ta pas co ma scestny nazor

sasskia

hillary , ja som na to prisla tak, ze uz pri citani tej diskusnej temy, teda problemu, ktory mala zakladatelka tejto temy som tusila, ze sa pravdepodobne ona vydava za tu spolubyvajucu, vacsinou to tak byva. Takze potom, ked som od spodku zacala citat prve prispevky, zamerala som sa na IP adresy diskutujucich, pretoze som tusila, ze sa dotycna bude chciet branit, obhajovat a to urobi pod inym nickom, co sa aj potvrdilo. Taketo typy tem a diskusii vzdy tak koncia, vsimi si to aj u inych. Pokial zakladatel temy nema ludi na svojej strane, zapoji sa do diskusie pod inym nickom a obhajuje sameho seba, co mi pripada zcestne a nanajvys trapne, pisat si a zaroven aj sam sebe odpovedat. A to, ze pod tym druhym nickom sa priznala, ze je byvala bulimicka, potvrdilo sa mi to, ze pisatelka sa schovava za akoze spolubyvajucu....totiz, ze sama trpi tou bulimiou.

hillary

kokos tak to je sila vsak ona napisala prvy prispevok ako tina a pokracovala ako ladida a potom sa sama seba zastavala hahahahha mam dost whee_ee dakujem za upozornnenie fakt som si to nevsimla no co uz kazdy sme niaky :)

sasskia

whe ee, predbehol/hla si ma. To iste som chcela napisat. Je to jedna osoba, ktora si tu pise pod dvoma nickmi. Nechapem ludi, ako ona, ze si myslia, ze im na to nikto nepride, ked IP adresa NEPUSTI. Takze tinka ba, ci ladida, zamysli sa nad sebou. Pises sama o sebe o svojich problemoch s bulimiou, ktoru si mala a podla mna aj mas a podla mna ta spolubyvajuca si ty sama. Nevies sa vyrovnat s touto chorobou, ukoncit boj s nou a si natolko zufala, ze sem pises a cakas, ako budu reagovat ludia na tvoje problemy, teda problemy fiktivnej priatelky.. Mam rada temy typu...moja kamaratka ma taky a taky problem a chcem jej pomoct, poradte. Vo vacsine pripadov sa za tu druhu osobu vydava zakladatel temy. Verim, ze aj toto je tvoj pripad. Az sa mylim, tak sorry, no verim, ze nie.

whee_ee

tinka ba a ladida je tá istá osoba, vzhľadom na IP adresu a aj úplne prvý príspevok v tejto téme... :) Alebo veľká náhoda, že používajú ten istý pc :)

hillary

a bol to moj posledny prispevok do tejto temy odchadzam do chladnicky a potom sa zabavat stastny novy rok ladida :)

hillary

ladida ja viem ze mas pravdu :) ale ten nevhodne nasraty ton ma provokuje a uprimne neznasam taketo pice premudrele , sorry za vyraz, moze sa bavit moze to povedat normalne ja nikoho nezvyknem na fore urazat , ale mne nebude niaka sliepka vraviet ze som mimo

hillary

no pisala si ze si studentka a mas spolubyvajucu tak co ja viem odkial si mozes v ba studovat a to moze byt vsetko takze tak ,

ladida no a ako sa ja nemam do nej navazat ked napise ze som mimo a za svoj problem si mozem sama ???? povedz mi :))))

ja ti len zelam moja aby si ty raz nespadala do problemu za ktory si budes moct sama a aby ta potom tebe podobne neurazali , a ked uz tak straaaaasne o ppp vela vies, tak si skus niekedy precitat niake studie u koho ppp najcastejsie vznika a ze aj na to je urcity vzorec ktore dievcata su k tomu nachylnejsie a ktore nie .

a ladida o com je tato konverzacia vsak ona sama povedala ze nechce radu ale len si vyliat svoju zlost , uz len to svedci o niecom

ladida

jaj zlatko,ale ty nemozes zrovnavat rakovinu a ppp,pretoze tomu sme si naozaj z velkej casti na vine!nedostatok zaujmov,prehnana tuzba po krase...preco sa tak bojis pribrat?lebo na tom,ako vyzeras ti zalezi viac ako na zdravi.uz to je prevrateny hodnotovy rebricek.liecila som sa a viem,o com hovorim,navyse vacsina bab sa dostane do stadia kradnutia penazi mame atd..je to zavislost a kazda zavislost deformuje ludsky charakter a robi cloveka sebeckym,ale hovorim,to su fakt veci co uvidis potom,ked uz budes zdrava.inak velmi drzim palec. na psychiatriu vsetky baby s ppp patria,to nie je urazka,ludia s rakovinou patria na onkologiu atd.tina ma nevhodne nas..ty ton,ale bohuzial ma pravdu.