rychlovarna kanvica

Príspevok v téme: rychlovarna kanvica
kuchyna

Dobry vecer,
prednedavnom som kupila rychlovarnu kanvicu. Po odbaleni som si vsimla , ze dost citit umelu hmotu (jasne ved je z nej vyrobena..) tak som niekolkokrat prevarila v nej vodu,nechala som ju len tak aby vetrala, no ten zapach citit este vzdy. mate niekto nejaky napad , co by som s tym mohla zrobit ?
dakujem pekne

richsasa

my mame tiez v robote iba taku obycajnu, tam nam to staci a islo nam skor len o to aby vodu zohriala co najrychlejsie. tam mame tusim sencor, to je iba taka mala ale ide ako drak :D plna sa zohreje za chvilku a ani nebola draha ale uz ju tam mame dlhsie tak neviem ci sa stale predava. skusim to pozriet

vrvra

ahojte

viete poradiť kanvicu dobrú čo rýchlo zohreje vodu, je spoľahlivá a má takú normálnu cenu? nepotrebujem nič špeciálne. ďakujem

lexxa

Tiež som takú vždy strašne chcela ale to ty si potom ešte lacnú našla lebo čo som ja pozerala tak tie stáli aj sto eur a podobné pálky. Čo je hento zač? Či to bola len v akcii?

emaniala

je to dobré k tomu, že keď máš proste rada správne pripravený čaj alebo kávu tak tam máš mať presne nejaké teploty vody na zalievanie a potom to úplne inak chutí, je to iný zážitok

hamula

Spotrebiče si človek kupuje na dlhšiu dobu takže je lepšie podľa mňa skôr pozerať na kvalitu a na to aké ma spotrebič funkcie, ako mi môže uľahčiť, zlepšiť život a nie pozerať na cenu

sokollka

ja mám takú kanvicu a podľa mňa to vôbec nie je veľa, sú aj oveľa drahšie kanvice. a to teda za tie peniaze stála, lebo je kvalitná a aj to je na nej vidno