Dobrý psychológ/psychologička v Prešove

ego45

Mienka, na to, ze citas duchovnu literaturu tak si dost mimo. Pochop ze tvoj zivot ti nikto nepokazil, ze svojich rodicov mas takych akych mas,, aby ste sa vzajomne od seba ucili. Prevezmi zodpovednost za svoj zivot a pochop ze nezijes pre ludi ale v prvom rade sama pre seba. Nenechaj sa obmedzovat a nezhadzuj vzdy vinu na druhych. Sama sa mozes v zivote rozhodnut co a ako chces. A k tym rodicom, naucit sa ich prijat a milovat, no v prvom rade musis zacat sebou, prijat sa taka aka si a naucit sa milovat samu seba

Mienka

Ahojte mne velmi pomaha duchovna literatura..anselm grun,maria vince pisu o depkach..z pohladu duchovna...www.cestaplus.sk

.neverím nikomu..iba Bohu..sociálna fobia vzniká z neprijatia rodičov u mňa pretrvava od detstva a pokiaľ sa mi dari dostať z ich vplyvu...som v pohode...žiaľ chcu mat kontakt ..kazda návšteva alebo telefonat spúšťa u mna trojdňový cyklus
Čierneho bahna,,rozliatych slz"...oni nevidia ako mi cely život pokazili...odmietam ľudí lebo sa bojim odmietnutia ..stale ma kritizujú a očakávajú že budem podla ich predstav..
Takisto v hormonalnom cykle to tam je..hoci som uz pripravená, biokvapky kapucinka alebo medovka pomahaju...myslela som si ze to pride s predmenstruacnym syndromom,ze nim trpim......zvláštne ono to tak nevychadza..príde to s návštevou pribuznych...vždy.
Odpúšťa sa ťažko ak vam ten človek nepovie ani prepáč a uraza vas aj pred vašimi deťmi.. tak to davam radšej Bohu..odovzdávam to lebo je to nad mohe sily..môžem sa za nich modliť a aby som o nich zle neuvažovala..ale nezmením ich.to môže iba Pán....ps.chodila som k psychologicke s dcerou a povedala mi len to co uz davno viem...snažila sa riešiť mna a povahy a ked som jej vysvetlovala co som prežila v tehotenstve..zistila som ze ona nema dosť vedomosti a ani skúsenosti...vieta ludia to co ste prezili pocas prenatalneho života je polovica vasich problemov..vztah matka a babatko pod srdcom ..
Iba Boh môže uzdravovat v case..odporucam prestudovat si vnútorne zranenia..toto asi na univerzite riesia biochemicky a nie duševne a duchovne..
Lieky su navykove a menia osobnosť..
Je to nenávratne keď ich začnete brat uz nikdy nebudete tym čím ste boli.pomôžu len prechodne pise o tom Anselm Grun..potom sposobuju horsie stavy..priroda nam ponuka bylinky,lubovnik medovka kapucinka dokonca bobkovy list...
Ale hlavne odpustenie a odovzdanie hnevu Bohu .depresia je totiz hnev zatlčeny do vnutra..treba mu najst ventil..činnosť ktora vam robi radosť..je to šport?ručné prace?návšteva kina?kostola?koncertu?divadla?
Každý nieco nájde prajem vela štastia.

zvedavko

ahojte baby petka, lenka, twetula ak ste z Presova tak co tak sa nejako vzajomne podprit? Porozpravat sa o tom niekam si vyjst spolocne si byt oporou hm? Zasportovat si :) ak by ste nejaka chcela hoci si len pisat tak mi napiste mail

rajesh

petka nj viem si predstavit sice take presne prekazky som nemal ale tiez to nebolo nic najlepsie vnutorne pocity a pocity ktore ta trapia ze si okolie vsimne no neviem co si to okolie vsimlo ale to uz sa teraz snazim velmi neriesit :D cize klidek :)))