Dobrý psychológ/psychologička v Prešove

saandra

no ja som tiez z Prešova a myslim ze trpim socialnou fobiou...ja som u jednej psychologicky bola, nasla som ju nahodne cez zlate stranky a poviem ti, bolo to o nicom prave z tychto dovodov:
casove intervaly medzi jednotlivymi sedeniami boli strasne velke...za mesiac som sa tam ukazala 2krat...kazde 2 tyzdne som mala chodit..vopred sme sa sice dohodlli kedy pridem,no jedna z nas to sem-tam aj zrusila pochopitelne...takze dakedy len 1 za mesiac.. jedno sedenie trvalo 45 min. a my sme tam takmer nic nestihli prebrat..to je velmi malo casu a potom zakazdym sme sa rozpravali akoby o inom probleme- kedze som si ani nepamatala co sme preberali naposledy - lebo to bolo davno - tak to na seba akosi nenadvazovalo...poviem ti, vobec mi nepomohla...trochu som sa vyrozpravala a to bolo vsetko...a neustale sa mi stazovala ze ma nema kde dat, ze ona musi mat cas aj na papierovacky - ja som len chcela dohodnut dalsie sedenie a ona akoby s tym mala obrovsky problem...ved som jej pacient, ona ma vzala a stale sa vyhovarala...rodicia mi neskor povedali, ze cakala uplatok..tak mozno ..

a ked som uz mala asi 12 sedeni absolvovanych povedala mi ze poistovna mi preplati iba 24 takym sposobom akoby som uz mala pomaly koncit..

ja mam takuto zlu skusenost, urcite to vsade takto nie je...ale nespoliehala by som sa na psychologa...on za teba nic nevyriesi..kopa ludi povie ze im psycholog pomohol...ale v skutocnosti problem nezmizol len sa docasne ututlal, premenil na iny problem alebo zatlacil do podvedomia - oni sami nevedia pomoct- lebo na to idu uplne zle...

ja si pomaham radsej sama...neskusila si nejaku duchovnu ci motivacnu literaturu? ...mne toto velmi pomaha