Co obnasa potrat

mifor

No rozhodne by mi preplo skôr z interrupcie ako z adopcie. Že som svoje dieťa radšej dala rozkúskovať, ako by malo žiť a robiť radosť iným ľuďom.

bella12

Čo je lepšie pre to dieťa - byť (hoci aj adoptované) alebo nebyť vôbec? Ak by kamarátka išla na interupciu, žila by ešte s horším pocitom. Materinský cit v žene potratom nezmizne.

Čo sa týka detí - musíme uznať, že malé nevinné dieťa častokrát vidí veci jasnejšie ako my dospelí. Ak sa hanbíme hovoriť o potrate s deťmi, nepriznávame sami pred sebou, že je to zlá vec? Naopak, ak sa nemáme za čo hanbiť, nebudeme mať predsa problém vysvetliť a zdôvodniť to. To sa však nedá, ak tým zároveň nespochybníme svoju vlastnú existenciu a existenciu svojich žijúcich detí. Že sme tu len preto, lebo sme mali šťastie, pretože sa náš príchod na svet rodičom práve vtedy hodil. Inak by sme tu ani neboli ...

Aja02

Dať dieťa na adopciu? A čo povie svojim deťom. Predsa ak sú veľké tak si určite všimnú že sa ,,mamičke zväčšuje bruško". Iná situácia by bola ak bola sama ale takto? No neviem. Inak, poznám jeden prípad kedy dala kamarátka dieťa na adopciu a riadne jej s toho preplo. Stále má výčitky, že ho dala preč. Ľutuje, že nešla na interupciu, pretože teraz žije s tým pocitom, že má niekde dieťa a nevie ani čo s ním je. Ak by som si mala ja vybrať tak by som tiež radšej išla na interupciu. Dúfam, že v budúcnosti nič také riešiť nebudem...

kafe

Pokiaľ by si chcela dieťatko donosiť a dať ho na adopciu, na tejto stránke by ti vedeli pomôcť aj s utajeným pôrodom.
www.zachranmezivoty.sk
Stálo by to síce veľa špekulácii a námahy (pár mesiacov), ale furt lepšie ako roky trápenia sa s deculom, alebo výčitkami.
Drž sa dievča.

Netehulka

Zla situacia. Ono je to tazka situacia, ak si clovek to tretie dietatko nemoze financne dovolit.

Ja som proti potratom, takze aj pre mna by to bola tazka situacia, ak by som uz mala 2 deti a nemohla by som si to tretie dovolit. Ja deti zboznujem, takze mozno by si mala uvazovat nad adopciou, ak si babo nechces nechat ty. Je vela bielych slovenskych rodin, ktore by si tvoje babo zobrali bez problemov A DALI by mu vsetko, co potrebuje. Dietatu das takto zivot a rodicom, ktori nemozu mat deti das dar.

Netehulka

To je dost tazka situacia, ked clovek si to tretie dietatko nemoze dovolit financne.

Ja neviem, co by som v takej situacii robila, som proti potratom, ale tak mozes ju aj dat adoptovat. Biele deti su velmi chcene a je ich velmi malo na adopciu.

takto..

"a čo máš robiť? postaviť sa k tomu ako dospelá žena a nie ako 15 ročná puberťáčka, ktorá si prvý krát zasexovala..tvoja vec, ty sa raz z toho budeš "spovedať"... "
lioness sa necuduj, ze ta ludia obvinuju ze sudis, ked to robis..

sevilla, s manzelom sa urcite porozpreavaj, s jeho podporou to bude jednoduchsie

Sasanka_

Moja sestra bola na potrate v 22, hovorila, ze ked sa prebrala po vsetkom z narkozy bola tak psychicky vycerpana, ze 2 dni v kuse plakala, po psychickej stranke si to podvedome neodpustila dodnes a zenechalo to na nej priznaky a po fyzickej stranke, potom uz nemohla otehotniet, teraz ma 28 a deti by aj chcela, no nedari sa...je to vo hviezdach ci este bude mat deti...

lioness_01

maryanna - ja som ju z niečoho obvinila??????? ja som jej poslala video,pýtala sa ako je to z telesného hľadiska, podľa mňa to video je výstižné a pravdivé, tak vyzerá potrat, či čo som jej mala poslať? video na epizódu Pat a Mat ?

prečo sa do mňa za každým niekto musí navážať, tejto pani som nič nenapísala, iba že jej držím palce, že by sa mala upokojiť a prehodnotiť to s chladnou hlavou, a mala by to určite povedať manželovi... tak kde ju zase súdim ? ? ?