Co obnasa potrat

pastelkaa

rolf ano mas pravdu, ale nie kazdy clovek je dostatocne silny na to, aby sa zabil...ja nie som za potraty, ja by som to nespravila, ale ani by som svoje dieta nedala na adopciu ani nic podobne....len je podla mna potrebne, aby sme sa navzajom respektovali....

rofl

no to mas pravdu ze to nie je doriesene. to teda nie je. osobne si myslim, ze je lepsie dostat sancu zit. ked clovek nechce zit, tak sa zabije aj sam. cim nechcem niekoho nabadat na samovrazdu alebo ich schvalovat to vonkoncom nie. ale ked matka potrati, tak o ziti a neziti, resp. byti a nebyti toho cloveka rozhodne niekto iny a nie ono samo. takto ten clovek nedostane sancu mat svoj zivot vo svojich rukach. to som tym chcel povedat.

lioness_01 ja zas nemam rad ked niekto takto baziruje na slovickach a gramatike. citit tam dost velku snahu toho cloveka zhodit.

pastelkaa

acch lioness, nehraj sa na dokonalu, a co ked sa pomylim v slovicku? ale mas pravdu, tebe sa nevyrovnam, na tvojej urovni teda viac nediskutujem....a zlost nemam, len som z toho vsetkeho smutna a casto premyslam, ci ma vobec zmysel nieco robit, ked deti dostanu takyto start do zivota a svet sa potom v ich rukach ubera tak ako sa ubera..

pastelkaa

rolf ano, ale uz mali svoj zivot v o svojich rukach a skoncili na ulici....ale to dieta ho vo svojich rukach nema a hned po narodeni sa stava bezdomovcom....

pastelkaa

ono to nie je len o situacii tu a teraz, nikdy to tak nie je, neverím týmto inštitúciám, hoci bez nich by deti boli na tom ešte horšie a mozno to ani nie je ich vina a zaroven obdivujem tych vychovavatelov a lutujem deti... cele toto u nás nie je doriešené tak ako by malo a podla mna nie je spravne, nechat to len tak, ved nech sa to dieta radsej narodi a nieco s nim bude.... a laskavo mna tu neries....ja nemam na nikoho zlost.

taak

pastilka, kasli nanu, je netolerantna voci inym nazorom, dokym ti ho nevytlcie z hlavy nebude spokojna. Mudrejsi ustupi, nechaj ju v tom. Vidis, ze je hasteriva a ked sa nemoze hadat o potratoch, tak aspon o slovickach.

rofl

pastelkaa nie kazdy ma to stastie aby sa narodil pod stastnou hviezdou. neviem aky zivot si prezila ty, ale ked sa na to pozriem z toho pohladu, ze matka ide na potrat, tak to rozhodnutie je definitivne. neda sa vratit spat. ked na potrat nejde, moze sa este vela veci rozne vyvinut. kolko ludi zilo aj v stastnej rodine, ale v dospelosti skoncili na ulici.

lioness_01

pastelka, o tom tu ale hovoríme...na čo sa baviť o decákoch za minulého režimu, alebo z pred 10tich rokov...

bavíme sa o situácii tu a teraz