Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.
Sprchujete sa každý deň?
realita...
ano, urcite je to provokacia, toto nemoze byt za ziadnu cenu ralita!
aké veselé témy v poslednej dobe..:-)))
si humusacka, aspon to skus kazdy DRUHY den, a pocas kramov povinne kazdy den, tampon netampon, cítiť to tak či tak
ja s tým holením napr. problém nemám...fakt ak žena nechodí po pláži ako bobor, tak mi je to jedno čo má pod plavkami... ja sa holím, ale to že to vyhovuje mne nemusí aj susede... len samozrejme, vrámci určitej normy
Je to fakt len o hádke, inak by nevyťahovala ešte aj to holenie :)
a toto ma celkom zaujalo - sprcha raz za týždeň, ale používaš tampóny... zaujíííímavéééé :D si sa trošku prezradila, že si len robíš prču :D
Tato bobrica si urcite robi srandu.
Používam tampóny, tak nechápem, načo by som sa mala počas menštruácie umývať častejšie. Aký by to malo zmysel? Podľa vašich postojov by som sa mala prispôsobiť mojim spolubývajúcim dokonca aj v tom, že by som sa mala začať holiť, nie? To je predsa moja vec. Oholená žena mi pripomína dieťa. Mám snáď právo vybrať si, čo urobím so svojím telom.
bibi123, klobuk dole, fakt citlivo si jej to ozrejmila