Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.
Sprchujete sa každý deň?
ja odpadneeeem!!!! aka tema!!!
ja sa sprchujem 2x denne a obcas mam pocit, ze je to malo!
prasce sa sprchuju castejsie, ako 2x do tyzdna, prepac za vyraz.
som vytocena, lebo mam presne takuto stredoveku kolegynu-je len tercom posmeskov a urazok..
mimochodom, vysokoskolacka....pche!
NO tak s tym suhlasim, aj ja mam radsej prirodzenu vonu krku mojho priatela. Sprchovy gel ma fajn, ale viac ma roztuzi jeho prirodzena vona. Dokonca ak si dvaja ludia vzajomne (prirodzene) nevonaju, ich vztah nema buducnost. Nemyslim si vsak, ze vzdy je nutny sprchovy gel alebo mydlo. Niekedy fakt len staci cista voda...
tak sa vráť do stredoveku :D
sprcha-ved nemusis sa mydlit cela, staci kazdy den intimne partie a kde sa spotis, ostatne staci oplachnut len vodou.. Ja napr. v lete skocim do sprchy aj 4x za den a samozrejme pouzivam deodorant, nosim len cerstvooprate oblecenie, vonajuce avivazom a este sa prestriekam parfemom... dbaj trochu o to, ako posobis na okolie, lebo to skutocne moze byt prekazkou, aby si spravila skusku, ci si nasla pracu... pravda je taka, ze ked sa clovek spoti, tak sa neciti, takze si na to davaj pozor...
inak na VS som mala spoluziacky z Oravy a chodili do skoly upravene, vyvonane..
sprchaaaaa UŽ DOSŤ UŽ DOOOOOOOOOOOOOSŤ :DDDDDDDDDDDDD
toto nieeeeeee
Prečo by som mala byť po 3 - 4 dňoch,alebo keď chceš, aj po týždni, lepkavá a špinavá? Veď som oblečená,nechodím nahá a nepremávam sa po močariskách. A prirodzený ľudský pach je PRIRODZENÝ. Za ten sa nemusím predsa hanbiť. Prečo asi ho príroda vytvára, čo myslíte? Preto, aby sme sa ním vzájomne priťahovali. Ani ja nepotrebujem, aby môj chlapec bol cítiť nejakou umelou voňavkou. Oveľa príjemnejšie je pre mňa, keď cítim jeho prirodzenú vôňu. A verím, že taký istý názor má aj on. V stredoveku sa ľuďom o hygiene ani nesnívalo. Dokonca ani šaty si nevymieňali. A predsa sa do seba zaľubovali a mali deti. Dokonca boli kurtizány a muži ich vyhľadávali. Určite nie kvôli umelým voňavkám.
moja babka by ti na toto povedala, ze ona s dedkom maju 70 rokov, ale pokial vladzu tak sa osprchuju kazdy den a pokial su cely den vnutri a vela toho nenarobia, tak aspon nohy, pazuchy a intimne partie na tele si umyju.....
sprcha to tým ako chces teraz povedať že sprchovanie je tým pádom nezdrave a tvojej spolubyvajucej preto hniju zuby lebo s umyva rano aj vecer ? :D
pozri sprcha toto je velmi hakliva tema, ako sama tvrdis uz tebe samotnej bolo neprijemne ze tvoja spolubyvajuca ma zapach u ust, tak mozno tak isto to beru i tie tvoje spolubyvajuce, ja netvrdim mozno to robia len aby ta nahnevali, ponizili, mozno si im nesadla, ale ...1-2 x do tyzdna si myslim ze je naozaj malo,
Srandistka :D :D :D toto je oneskoreny prvoaprilovy zart, ze? :D
inak samozrejme, nikto nepovedal, že je to zdravé, ale že je to NEVYHNUTNÉ na to sme sa myslím zhodli všetci