Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.
Sprchujete sa každý deň?
a cim som ta urazila? :D sak pisem jednu znamu veticku, ktora je uplne pravdiva
to je vsetko
Atide, tu ta nikto neuraza, len ti ludia pisu, ze nemas dostatocne hygienicke navyky a to je proste fakt.
Atide, nechcela si ist nahodou studovat medicinu? Neviem si predstavit lekarku s takymito hygienickymi navykmi.
Predtym si pisala, ze mas haklivu plet, zrazu mate v dome kosu a chodis sa sprchovat k rodicom.
Denne si umyvas podpazusie, prirodzenie aj nohy v lavori, to je uz fakt jednoduchsie vliezt do sprchy CELA a mas kompletku.
ako mám ja vedieť, či sem píšu až takí čistotní ľudia, že? :D :D :D tiež si o tom myslím svoje. Ja musím elpšie vedieť, prečo sa denen nesprchujem, a či hľadám spôsoby a dôvody, čo je vás vlastne potom, je to dosť drzé, staraťs a do druhého a navigovať ho, čo má robiť, ja každého enchám na pokoji, ako ste napsíali: kto chce, hľadá spôsoby, ako niekoho urážať, kto enchce, hľadá dôvody, ako ho neuraziť
Ja nehľadám dôvody, neurážaj ma, vôbec ma nepoznáš :D ja ťa neurážam
veď aj aj to tak riešim, že rýchlo vleziem do župana a tak, ale nemôžem si pomôcť, ja som na zimu háklivá a ten pocit, že ma zasa bude triasť, ma dosť znechucuje, ja radšje fakt prejdem tie tri ulice, takže hľadám spôsoby, nie dôvody :D a Ty sa nestaraj, do čoho ťa nič nie je, sestra mi to teraz dobre povedala, že chce sa člvoek odeliť o sovje sksúenosti, a henď ho tu urážajú. Každý sa robí čistotný, a doma si poniektorí ani ruky, keď idú od WC jesť, neumyjú,a tu sa hrajú na neviemčo
maruška - díky. ja by som sa tu rozpisovala ešte hodinu o tom istom, ako sa poznám, a pritom stačila táto jedna múdra a pravdivá veta
vies ako sa hovori: kto chce, hlada sposoby, kto nechce, hlada dovody
ATIDE/ESMERA, u nás v paneláku je občas problém celkovo s kúrením, a nie raz sa stalo, že vonku pod nulou a v byte sa nekúrilo. priznám sa ti, do dnešného dňa mi ani nenapadlo NEÍSŤ sa osprchovať preto, lebo v byte je zima a to si píš, že to bola iná kosa. a nie raz sa to stalo a určite sa to bude ešte opakovať. šak si pustím fest teplú vodu, rýchlo sa osprchujem, a vleziem si do župana alebo do zatepleného pyžama a padám z tade pod deku alebo pod perinu
to ako keby si žila v nejakej osade mi to príde, alebo čo
ATIDE/ESMERA
ty si myslis, ze som sa nikdy nesprchovala v miestnosti, kde bola zima? :D
Ja ke´d sa chcem osprchovať, tak za sprchou musím prejsť tri ulice, aby som sa osprchovala v teple a ebz rizika ochorenia, takže to nie je výhovorka, ale čistá rpavda. Aj dnes som bola u našich cez tri ulice, a chodila som tam aj v treskúcej zime.