Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.
Sprchujete sa každý deň?
Nie, na čo sa to hráš, keď tu zo seba robíš bohyňu čistoty :D Ja na to nie som zvyknutá, to je skrátka nezvyk pre mňa, aj dom anás aj kamošku tak učii, aj kamoškini rodičia to tak mali, kúpací deň nedele a sprchovacie stredy :D ja za to nemôžem. Mne telo nesmrdí,a zuby si čistím tak preto, lebo skrátka mám tak väčší pocit istoty, že budú čisté, aj mám veĺkú kazivosť a tak, takže sa otmu snažím rpedísť, nie ej to rituál :D len strach z kazivosti :D ináč ja mám terz dôležitejšie starosti než to, či a prečo si neikto čistí šušku smaotnú občas v sprche a či a kedy to neikto urobí ako celok :D takže asi už vážne ahojte :D
Atide je pripad pre psychosa, to je zname uz aj z inych tem
inak, ako, vážne nechcem teraz vŕtať, ale len pre tvoju informáciu - zuby stačí čistiť okolo troch minút, a zubná pasta nie je takmer vôbec dôležitá. bez správne techniky čistenia a dobrej kefky ti všetky tie tvoje zubné pasty a 20 minút bude totálne na nič. aj malé deti na ZŠ sa učia, že dôležité je vedieť AKO a nieč s čím si čistiť zuby, tak tu moc nemudruj, lebo sa len strápňuješ
ak máš pocit, že zas urážam, over u svojho zubného lekára
a aj tak ti tých 20 minút nežeriem, čistý fake. si neviem predstaviť, čo si tam ako toľko šúchaš tých 20 minút a na čo sú ti tri pasty
ATIDE/ESMERA
lenze ty si pisala ze ta spolubyvajuce chceli vyhodit...pretoze sa nespchujes...tak asi na tom nieco bude nie ??? :)
Atide, vyhladaj pomoc odbornika, najlepsie psychologa alebo este lepsie psychiatra:DDD
Atide, nikto ti nemoze za to, ze ty nemozes a nedokazes uverit, ze jestvuju ludia, ktori sa skutocne sprchuju denne
ATide a este mi vysvetli, preco si umyvas zuby 20 minut a troma roznymi pastami, to je nejaky ritual alebo co?
a to rano, naobed aj vecer alebo ako?
atide co ti pomozu ciste zuby, ked cele telo ti ajtak bude smrdiet?
fuuuu naco sa to hram, ked sa kazdy den sprchujem?? :DDDD
a myslíš si, že pucovať si zúbky 20 minút troma zubnými pastami je nejaké prospešé, zdravé, alebo potrebné ? :D to na tomto si nás vážne chcela nachytať?
bacha aby si si sklovinu nezodrala
Ja som sa neurazila na pravdu, ale práveže na hlúposti, že ma ani jedna z vás envidela a nepozná a už sa trieska dve na tri :D takže to preto, aby nedošlo k nedorozumeniu. Nikto do čierneho netrafil. Ty ma nemusíš nikam posúvať, mne bude zima aj ďalej tuto u nás, ak mi bolo zima doteraz, to sa už asi ťažko zmení, a ja som si rady nepýtala, len som reagovala na príspevok pisateľky, to bolo celé. radšej si umyte zúbky dvadsať minút a vystriedajte pritom troje zubných pást, to je napr. moja rada, a stavím sa, že nikto si ich nepucuej tak dlho ako ja a pár jedincov na Slovensku. a teiž môžem povedať,m že som trafila do čierneho, ale neurobím to, lebo sa nikoho nechcem dotknúť. To si ľudia liečia kadejaké komplexy zo seba urážaním druhých, ja som to už zažila aj naživo, takže mi to je jasné, o čo tu ide na takýchto fórach, ja som aspoň úúrimná, keď poviem, že tiež patrím k ľuďom, ktorí sa nepsrchujú denne, apsoň nie celé telo úplne, tak mi aspoň enrobí problémt o priznať, nei ako neiktorí, čo sa tu hrajú na neviem čo.