Sprchujete sa každý deň?

Príspevok v téme: Sprchujete sa každý deň?
sprcha

Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.

maruska_123

maoam tie pre deti som nevidela, ale keby ich uvidim, urcite nejake kupim :) ja mam rada take mile vecicky

a tie parfumovane gely milujem, ked voniam ako moj oblubeny parfem, najlepsie co moze byt

lost

no take som videl asi pred 10 rokmi, v drogeriach, ale nikdy som sa s tym uz nestretol, ale hadam to niekde robia :)

tiez som zatial stretol len sol a rozne roztoky co spravia penu a "rozmaznavaju kozu" :D ale tam pisu ze "stacia 3 vrchnaky", no ale to je nuda potom :) malo peny..

Maoam

maruska, su take aj pre deti, maju rozne zlate tvary, minule som videla rybicky, chobotnicky :DD

ja si davam väcsinou olej do kupela, ale aj sol, to je super, po tom sa citim vzdy vyborne, minule som dala do kupela gel, ktory bol pri parfeme v sete, cize vonia rovnako ako ten parfem ale da sa pouzit ako sprchovy gel alebo do kupela :DDD

maruska_123

lost aha, tak si to myslel

no ja davam bud penu alebo sol do kupela, alebo olej do kupela..

a volakedy boli take vankusiky, take kaspulky rozpustne do kupela,vonave, to sa este predava, neviete?

lost

maruska_123

ci su nejake srandy do kupele (do vody), napr pena/rozne ine pridavky, aby ta voda nebola taka nemastna neslana :)
alebo ci je najlepsie proste horucu cistu vodu a nic tam nedavat..

lost

vidis, napadlo mi ze zmrzlinu do vane :D (k nejakemu drinku a hudbe..)

ked uz nie TV, tak aspon nieco :D je tazke nic nerobit :D cize relaxovat :)